merhaba arkadaşlar batarya simgesinin yerini değiştirme ynai açıkcası iphone x kullanıyorum batarya ve hücresel iconu biraz yukarı almak istiyorum bunu sağlayabilen bir tweak var mı acaba
hocam denedim fakat eski iphone statusbarı yapıyor ve tam anlıyamadım acıkcasıStatusbarın aşağı yukarı konumlandırmasını ayarlayabilirsin. Ayarlardan 10 değerini vererek +_ ayarla
Statusbar noXZiyaretçilere kapalı Giriş yap
hocam denedim fakat eski iphone statusbarı yapıyor ve tam anlıyamadım acıkcası
Denedim ama olmuyor iphone x ile uyumlu şekilde hareket etmiyor. telefonu sanki iphone 8 ve alt sürümleri gibi görüyorAyarlarından statusbarı yukarı aşşağı almak için sayısal değer girmen gerekiyor 0 değerinden başlayarak 60 değerine kadar 5-5 artırarak konumunu ayarlayabilirsin.
Denedim ama olmuyor iphone x ile uyumlu şekilde hareket etmiyor. telefonu sanki iphone 8 ve alt sürümleri gibi görüyor
deneyeceğim çok teşekkür ederimMoveable 9 tweakını da yükleyerek statusbar ikonlarının yer ayarlamasını yapabilirsin.
Statusbar noX tweakı çentikli iphone lar için geliştirilmiş bir tweaktır alkaline ve zeppeline tweaklarını kullanabilmek için.