Batarya simgesini gizleme

edebaz

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Batarya simgesini ve % işaretini gizlemek için tweak var mıdır? Var ise nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

ip7 12.1.2

Bende batarya simgesini yuvarlak yapan ve yuvarlak içinde batarya miktarını gösteren tweak arıyorum

iPhone 7 Plus
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende batarya simgesini yuvarlak yapan ve yuvarlak içinde batarya miktarını gösteren tweak arıyorum

iPhone 7 Plus

Lithium ion tweak

Neptune tweakini kullaniyorum. Statusbari degistirdim. Sanirim o yuzden islem gormuyor. Neptuneyi de kullanmak istiyorum. Bu arada hidestatusbaritems var x yok. Uyumsuz mu acaba?

Neptune tweakini kullaniyorum. Statusbari degistirdim. Sanirim o yuzden islem gormuyor. Neptuneyi de kullanmak istiyorum. Bu arada hidestatusbaritems var x yok. Uyumsuz mu acaba?

Hidestatusbar items yükleyebilirsin

Hidestatusbaritems’i yukledim islem gormedi.

Hidestatusbaritems’i yukledim islem gormedi.

Bunu yükle
46819d3bfdebc6adea72fca40011b74a.jpg

Moderatör tarafından düzenlendi:

Neptune ağır bir tweak aşırı pil kullanıyor bilgin olsun yerine HomeGesture kullanabilirsin.

Hidestatusbar items yükleyebilirsin

Satın mı aldın hocam bunu ? Ücretsiz bir versiyonunu buşamadım.

Neptune ağır bir tweak aşırı pil kullanıyor bilgin olsun yerine HomeGesture kullanabilirsin.

Ben hide statusbar kullanıyorum items olanı kullanmıyorum.

Hocam neptune kaldırıp homegesture kullanayım dedim ama depends olarak com.spark.libsparkapplist istiyor dolayısıyla yüklemiyor. Yüklemeye çalıştığım repo.dynastic.co kendi reposundada yok bu eklenti. Nasıl yapacağız şimdi

Hocam neptune kaldırıp homegesture kullanayım dedim ama depends olarak com.spark.libsparkapplist istiyor dolayısıyla yüklemiyor. Yüklemeye çalıştığım repo.dynastic.co kendi reposundada yok bu eklenti. Nasıl yapacağız şimdi

ekle ve yükle dostum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri