I iflankes Kayıtlı Üye JailbreakTR 18 Ara 2020 #1 Bu tweakı bilen var mı arıyorum ama bulamıyorum. Cihaz 6s Sürüm 13.5 Ekli dosyalar 29769D15-34F4-43D4-886F-D0D7AA88774F.jpeg 4.7 KB · Görüntüleme: 82
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 18 Ara 2020 #2 iflankes: Bu tweakı bilen var mı arıyorum ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla ... IOS 13 den itibaren “Alkaline” tweaki çalışmaz IOS 12 ve alt sürümündeysen Alkaline tweak ile yapabilirsin Gerekli Tweakler: —Alkaline —Statusbar CS Battery for Alkaline Translated
iflankes: Bu tweakı bilen var mı arıyorum ama bulamıyorum. Genişletmek için tıkla ... IOS 13 den itibaren “Alkaline” tweaki çalışmaz IOS 12 ve alt sürümündeysen Alkaline tweak ile yapabilirsin Gerekli Tweakler: —Alkaline —Statusbar CS Battery for Alkaline Translated
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 19 Ara 2020 #4 Kullanmak için Juice tweakini satın alıp aşağıda ki paketi yüklemelisin dostum. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Kullanmak için Juice tweakini satın alıp aşağıda ki paketi yüklemelisin dostum. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR 19 Ara 2020 #5 Se7Touch: Kullanmak için Juice tweakini satın alıp aşağıda ki paketi yüklemelisin dostum. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Juice yi almak ne zor, indirdik ama, paypala yönlendirmiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Se7Touch: Kullanmak için Juice tweakini satın alıp aşağıda ki paketi yüklemelisin dostum. Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Juice yi almak ne zor, indirdik ama, paypala yönlendirmiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi