Neler yeni

Batarya çok hızlı bitiyor

HashMettLee

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Sanırım psikolojik ama jb’den sonra bataryam daha hızlı bitiyormuş gibi geldi. Şöyle bir şey de var ki batarya sağlığım 68 de. Ama 1 günü rahatlıkla çıkarıyordum günde 4-5 saat kullanım ile. Ama şimdi bazen durduk yere hızlı da bitebiliyor yavaş da. Anlayamadım. Ben de bu soruna çözüm bulmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
[automerge]1616592885[/automerge]
Şu anda jb yüklü isterseniz tweakların listesini paylaşabilirim.

Cihaz
iPhone X
Sürüm
14.4.1
68 mi ne yaptınız 80 de değiştirmeniz gereken bir pil söz konusu iyi bile dayanıyormuş hızlı bitmesini sağlayan tweak kullanıyorsunuzdur muhakkak en yakın zaman da pili değiştirmeniz çok doğru bir karar olur

68 mi ne yaptınız 80 de değiştirmeniz gereken bir pil söz konusu iyi bile dayanıyormuş hızlı bitmesini sağlayan tweak kullanıyorsunuzdur muhakkak en yakın zaman da pili değiştirmeniz çok doğru bir karar olur
Biliyorum. Şu an telefon çok lazım bana o yüzden göndermiyoeum. En yakın zamande değiltirixem ama dediğim gibi bir tweak yüzünden mi böyle oluyoe anlamadım.

İphone 11 iOS 14.3 daha yeni sıfır aldım cihazı unc0ver ile jailbreak yaptım ama şarzım çok hızlı bitiyor jailbreakden önce çok iyiydi ama jailbreakden sonra aşırı hızlı bitmeye başladı ekran görüntülerini ekledim hangi tweak batarya tüketimine neden oluyor acaba bilen varsa destek olabilir mi

Ekli dosyalar

• C2D256CF-5C26-4C3C-B376-F4074C618B2B.png
    C2D256CF-5C26-4C3C-B376-F4074C618B2B.png
    322.6 KB · Görüntüleme: 27
  • 09966FA7-1195-4314-BCDC-65C3AAE588E1.png
    09966FA7-1195-4314-BCDC-65C3AAE588E1.png
    350.1 KB · Görüntüleme: 28
Moderatör tarafından düzenlendi:
İphone 11 iOS 14.3 daha yeni sıfır aldım cihazı unc0ver ile jailbreak yaptım ama şarzım çok hızlı bitiyor jailbreakden önce çok iyiydi ama jailbreakden sonra aşırı hızlı bitmeye başladı ekran görüntülerini ekledim hangi tweak batarya tüketimine neden oluyor acaba bilen varsa destek olabilir mi 🙏
Powerloghelper diye bir tweak var onu yüklersen belki düzelebilir reposunu bilmiyorum internetten hemen bulabilirsib

Powerloghelper diye bir tweak var onu yüklersen belki düzelebilir reposunu bilmiyorum internetten hemen bulabilirsib
Teşekkür ederim deneyeyim bi bakim. Eğer farklı bir tespiti olan var fikirlerinizi rica ederim
[automerge]1616612403[/automerge]
[automerge]1616612475[/automerge]
Bataryam tükenmeye devam ediyor destek olacak veya fikri olan var mı acaba 🙏

Son düzenleme:
hocam telefonla cumartesi bi tamirciye gidin. iki dk da degistirir. öyle günlerce bekleyecek bir işlem degil. ankarada balıkcıoglu işhanında tamirciler hemen yapar verir

sanmam internette checkra1n vs unc0ver battery usage başlıklı videosunu seyrettim ikiside ortalama aynı tüketiyor stock'da ise yüzde 3 daha uzun gidiyor
kullandım ikisinide ve ikisini kullanan bir çok kişi gördüm düşünceler bu yöndeydi o yüzden diyorum

Geri