Çözüldü bankacılık uygulamaları ve mobil hat uygulamaları (İşcep , Türk telekom)

halildemir1

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Jailbreak yaptıktan sonra girdiğim bu iki uygulama bana güvensizlik olduğunu söyleyip uyarı veriyor her girişte , peki jailbreak yaptıktan sonra bu uygulamalarda herhangi problem yaşar mıyım daha önce yaşayan oldu mu ? Şimdiden teşekkürler

Jailbreak yaptıktan sonra girdiğim bu iki uygulama bana güvensizlik olduğunu söyleyip uyarı veriyor her girişte , peki jailbreak yaptıktan sonra bu uygulamalarda herhangi problem yaşar mıyım daha önce yaşayan oldu mu ? Şimdiden teşekkürler

Liberty lite.....tweak kur..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu size bağlı crackli tweaklerden uzak durursanız herhangi bir sıkıntı olmaz

işcep, garanticep, akbankdirekt tamamı cihazda yüklü hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar en az 7-8 senedir jb ve bankacılık uygulamalarını birlikte kullandım, yalnız dikkat etmen gereken root şifreni değiştirmen, bu arada bende banka uygulamaları jb var diye uyarı vermiyor sebebini bilmiyorum! normal açılıyor. root şifresini değiştirip kullanabilirsin ben sorun yaşamadım fakat sonuçta jb yaptık sorumluluk bizde tabi.

işcep, garanticep, akbankdirekt tamamı cihazda yüklü hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar en az 7-8 senedir jb ve bankacılık uygulamalarını birlikte kullandım, yalnız dikkat etmen gereken root şifreni değiştirmen, bu arada bende banka uygulamaları jb var diye uyarı vermiyor sebebini bilmiyorum! normal açılıyor. root şifresini değiştirip kullanabilirsin ben sorun yaşamadım fakat sonuçta jb yaptık sorumluluk bizde tabi.
root şifremi nasıl değiştiririm değiştirmesem sıkıntı çıkarmı

root şifremi nasıl değiştiririm değiştirmesem sıkıntı çıkarmı
tabi ki çıkabilir değiştirmezsen, şimdi buraya ayrıca yazmaya gerek yok istersen forumda arat zaten konusu var :okay:

Yardım ettiğiniz için teşekkürler. Herkese iyi forumlar

newterm 2 kullanarak değişitrdim sanırım fakat değişip değişmediğini nasıl anlıcam yazdıklarımda gözükmüyodu şifre oluştururken
anlatılan şekilde gene şifreni değiştirmeye çalış eğer "alpine" yi kabul etmiyorsa değişmiştir değil mi?:okay:

Geri