Çözüldü Banka uygulaması jailbreak sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Erol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maleesef ne liberty lite nede diğer sürümleri ve jailprotect hiçbiri işe yaramıyor. Çok kullandığım bir uygulama soruna çözüm olursa çok hayra geçicek

hangi banka?
[automerge]1562177943[/automerge]
Maleesef ne liberty lite nede diğer sürümleri ve jailprotect hiçbiri işe yaramıyor. Çok kullandığım bir uygulama soruna çözüm olursa çok hayra geçicek
papara maalesef şuan baypass olmuyor,

papara bende de olmuyor 13.3uncover hiçbiri işe yaramıyor adamlar sağlam çalışmış

Papara son güncelleme ile lieberty ile atlıyor sanırım 1 defa uyarı veriyor devam ettiğinizde giriyor

iyi günler herkese jb yaptığımdan beri papara vb. Banka uygulamalarını açamıyordum bugün araştırdım liberty lite diye bi tweak varmış işe yarıyormuş. Tweaki orijinal reposundan kurup paparada aktif ettim ama işe yaramadı hala aynı hatayı alıyorum bunun nedeni nedir yardımcı olabilecek var mı? Sürüm 13.3

Liberty lite her uygulamada çalışıyor olsada papara uygulamasında işe yaramıyor,
Appstore++ veya app admin uygulaması ile papara uygulamasının sürümünü düşürerek deneyin.
Ayrıca konu linkini inceleyebilirsiniz.

Liberty lite her uygulamada çalışıyor olsada papara uygulamasında işe yaramıyor,
Appstore++ veya app admin uygulaması ile papara uygulamasının sürümünü düşürerek deneyin.
Ayrıca konu linkini inceleyebilirsiniz.

Yukarıda yazanları okuduktan sonra paparaya girip beni unut a bastıktan sonra silip tekrar yükledim ardından liberty liteye girip paparayı tekrar aktif edip respring attıktan sonra bir defa hata verdi tamama basıp tekrar denedim uygulamaya girdi. Çözüm bulamayan varsa bende işe yaradı. çok teşekkürler

Choicy kurun bununla kesin atlıyor
Aplicotions dan paparayi seçin disable tweak injackionu aktif edin jb algılamayacaktır

Geri