Neler yeni

Ban kaldırma !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Riddiq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Riddiq

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar Tinder uygulaması beni yasaklamış farklı numaralar ve mail adresleriyle dahi hesap oluşturamıyorum bunu çözmenin bir yolu varmıdır acaba acil yardımcı olursanız sevinirim

Cihaz
İphone SE
Sürüm
13,6
Tinderin tüm verilerini sil telefonu uçak moduna al ip adresi değişsin sonra apple kimliğinden çıkıp farklı bir kimlikle bir daha indir. Farklı fotolar at kolay gelsin

Hocam siz de her uygulamadan banlanıyorsunuz :)

Önceden de yazmıştım bunun için de aynıısnı yapmanız lazım ya da teli resetlemeniz lazım

Önceden de yazmıştım bunun için de aynıısnı yapmanız lazım ya da teli resetlemeniz lazım

Hocam teşekkür ederim diğerleri neydi tam olarak hatırlamıyorum ama bu baya önemli deneyip haber vereceğim 😅
[automerge]1668014492[/automerge]

Genp Dosyasını Filzadan arattırdım ama bulmadı hocam bir yerde hata yapıyor olabilirmiyim

Son düzenleme:
Var/ Keychains içinde keychain-2.db dosyası var. Onu sql editor açarsan genp editor karşına çıkacaktır.

keychain dosyasını işlem yapmadan önce kopyala yanlışlıkla silersen bazı şeyleri geri alabilirsin.

tablodan silmek istediğin uygulamaları önce iphonedan kaldırman gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri