Tweak BackupAZ 3

sametsurmeli

Yetkili
Süper Moderatör
Tweak: BackupAZ 3 (iOS 10 - 12)
Açıklama: Bu uygulama tüm bu verileri (şu anda) yedekleyebilir :
  • Yüklü Cydia Paketleri
  • Yüklü tweaks'lerinin debileri, şu anda kurulu olan sürümde!
  • Cydia kaynakları
  • Tweaks ve Apple Uygulamaları tercihleri
  • Hesaplar
  • Takvim etkinlikleri
  • Arama geçmişi
  • Adres defteri
  • Sağlık verileri
  • iBooks kütüphanesi
  • postalar
  • Mesajlar ve iMessages
  • notlar
  • Fotoğraf ve Videolar
  • Safari Bookmarks
  • SpringBoard ayarları
  • Sesli notlar
  • Sesli mesajlar
Repo:
Uyumluluk: iOS 10 - iOS 12
Fiyat: 2.99 $

34183419

Sadece uygulamayı ve uygulama verilerini yedek alabiliyoruz o zaman dimi?

Sadece uygulamayı ve uygulama verilerini yedek alabiliyoruz o zaman dimi?
iTunes ile yedekleme yapma mantığına ek olarak tüm yerleşik uygulama yedekleme ve en önemlisi cydia paketleri debleri sürümleri yedekleme açıklama da yazıldığı gibi 👍🏾

Arkadaşlar bu uygulamanın nasıl kullanıldigina dair detaylı bir anlatım yapabilir mi acaba bir arkadaş.yani uygulama kurulduktan sonra yedekleme nasıl yapılır.yedeklenen veriler geri tekrar nasıl yüklenir.yedeklenen veriler nerede depolanır.bunları gösterebilirsek çok iyi olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bu uygulamanın nasıl kullanıldigina dair detaylı bir anlatım yapabilir mi acaba bir arkadaş.yani uygulama kurulduktan sonra yedekleme nasıl yapılır.yedeklenen veriler geri tekrar nasıl yüklenir.yedeklenen veriler nerede depolanır.bunları gösterebilirsek çok iyi olacak.

Çok basit aslında tweak kurduktan sonra herşey ortada ama detaylı ss paylaşılıp güncellenecektir 👍🏾

Çok basit aslında tweak kurduktan sonra herşey ortada ama detaylı ss paylaşılıp güncellenecektir

Teşekkürler

Merhaba,
6s+ 10.3.1 (doubleh3lix) kullanıyorum. Bir türlü yükleyemedim. Cydia her seferinde "subprocess dpjg-deb --fysy-tarfile returned error exit status 2" ve "Sub-process /usr/libexec/cydia/cydo returned an error code (1)" hatalarını veriyor ve yükleme yapmıyor.
Değişik 3-4 repodan da yüklemeyi denedim durum aynı. Benzer bir hata alan var mı? Çözümü bilen var mı?

Orijinal repodan satın alıp yüklediniz değil mi ?

cydwn ile denedim orjinal repodan indiremedim "url hatası" verdi."

Tercih meselesi al alma çalıştıysa hayırlı olsun 👍🏾😊

yedeklemeleri nereye atıyor bu uygulama bulamadım

—BackupAZ4—

önümüzdeki günlerde IOS 13 ve IOS 14 için güncelleme alacak...

Geri