backup dosyasından sadece belirlediğim verileri geri yüklemek mümkün mü?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ios12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ios12

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba, ios 14.2 sürümünde iken aldığım backup dosyam var jailbreakliyken itunes üzerinden aldım. Cydia dan bir kaç tweak yüklemesindne sonra telefon spotlight arama kısmının çalışamaz hale geldiğini fark ettim arama kısmına birşeyler yazıldığında sadece appstore ve haritada arama çıkıyor ne yaptıysam düzelmedi. 14.2 sürümünde kalıp future restore ve diğer sıfırlama tweaklarını denedikten sonra olduğunu düşünüyorum.

Sorunum temiz bir 16.2 sürümü yükledikten sonra herşey düzeliyor spotlight araması sağlıklı çalışıyor. Ancak eski yedeğimi geri yüklediğimde tekrar sorun çıkarıyor ve çalışmıyor türlü videolar izledim ve makaleler okudum, tüm ayarları sıfırladım vs. hiç bir şekilde düzeltemedim hangi ayarın buna sebep olduğunu bulamadım.

Eski yedeğimde bulunan sadece bazı verileri (örn. notlarım-whatsapp verileri fotoğraflarım videolarım, geri kalan uygulamaları tek tek kendim yükleyeceğim.) geri yüklemek istiyorum itunes bunu mümkün kılmıyor backup dosyasında ne varsa hepsini geri yüklüyor böyle olunca da spotlight sorunu çıkıyor.

Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.

Cihaz
iphone X (gsm)
Sürüm
16.2
Yedeği geri yükle iCloud ile whatsapp foto video not mesaj vs her şeyi ayrı ayrı eşzamanla sonrasında telefonu tekrar sıfırla geri yükleme yapmadan kurulum yap sonrasında icloudda eşzamanladığın veriler otomatik geri yüklenir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedeği geri yükle iCloud ile whatsapp foto video not mesaj vs her şeyi ayrı ayrı eşzamanla sonrasında telefonu tekrar sıfırla geri yükleme yapmadan kurulum yap sonrasında icloudda eşzamanladığın veriler otomatik geri yüklenir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğrusu çok güzel bir çözüm önerisi değerlendirmen için teşekkürler ancak iclouda veri yüklemeyi tercih etmiyorum, en son çare bu olabilir. daha çok bu ayarın nasıl düzeleceğini merak ediyorum

Doğrusu çok güzel bir çözüm önerisi değerlendirmen için teşekkürler ancak iclouda veri yüklemeyi tercih etmiyorum, en son çare bu olabilir. daha çok bu ayarın nasıl düzeleceğini merak ediyorum

Benim de başıma bunun gibi bişey gelmişti ben de böyle halletim iClouda veri yüklemeye sıcak bakmıyorsan işlem bittikten sonra silebilirsin

Geri