Şimdi burdan bir Aktivasyon yap (yukarda 3UTOOLS içinden)
JailbreakTR
Kullanilan surum Bos yaziyorEkli dosyayı görüntüle 3177
Senin sürüm 9.1ne işin var SemiRestore ile CydiaEraser bu sürümde zaten çalışıyor..
DFÜ moduna al , iTunes ekranda kurtarma modu diye bir pencere çıkacak.
Hiç birşey yapma bilgisayarda, tekrar DFÜ modundan çık(hardreset) Itunes yeniden başlat ve tekrar aktivasyon etmeye çalış.
JailbreakTR
Senin sürüm 9.1ne işin var SemiRestore ile CydiaEraser bu sürümde zaten çalışıyor..
DFÜ moduna al , iTunes ekranda kurtarma modu diye bir pencere çıkacak.
Hiç birşey yapma bilgisayarda, tekrar DFÜ modundan çık(hardreset) Itunes yeniden başlat ve tekrar aktivasyon etmeye çalış.
JailbreakTR
Itunes sildim tekrar yukledim dfu moda aldim ciktim. Malesef olmadi
nasil yapiliyor bilmiyorum? birde shsh kaydi bir ise yaramazmiKişisel erişim noktası ile dene olmazsa >>>IOS 11.3 maalesef
JailbreakTR
nasil yapiliyor bilmiyorum? birde shsh kaydi bir ise yaramazmiKişisel erişim noktası ile dene olmazsa >>>IOS 11.3 maalesef
JailbreakTR
11.2.6 imzası kapandığı için SHSH yaramaz.. kişisel erişim noktası olan bir Cihaz üzerinden internete bağlanmaya çalış..
JailbreakTR
11.2.6 imzası kapandığı için SHSH yaramaz.. kişisel erişim noktası olan bir Cihaz üzerinden internete bağlanmaya çalış..
JailbreakTR
Daha onceden almis oldugum eski surumlerin shsh listesi
shsh kaydim (10.3.3)11.0) (11.1.1) (11.1.2) (11.2) (11.2.1) (11.2.2) (11.2.5) (11.2.6)
bunlar birseye yaramiyor yani?
Şimdilik hiç birşey e yaramaz
JailbreakTR
Şimdilik hiç birşey e yaramaz
JailbreakTR
Zaman ayirip yardimci oldugun icin cok tesekkurler. Saglik olsun yapacak birsey kalmadi

Daha oncede sormustum semi restore'de karar kilmistik. Gecmis mesajlarda vardi. Bende bu islemi 2 kere yaptim hic sorun cikmadi. Sanirim bir tweak yuzunden olduSağlık olsun kardeş, keşke Forumdan bilgi alsaydın..Altın değerinde bir Sürümü ve çok stabil olan bir Cihazda kaybettin... bulunmayan Kombinasyon
JailbreakTR
Ben Eraser tavsiye etmiştimDaha oncede sormustum semi restore'de karar kilmistik. Gecmis mesajlarda vardi. Bende bu islemi 2 kere yaptim hic sorun cikmadi. Sanirim bir tweak yuzunden oldu
evet haklisin ustamBen Eraser tavsiye etmiştim![]()
Geçmiş olsun diyelimevet haklisin ustam
Daha oncede sormustum semi restore'de karar kilmistik. Gecmis mesajlarda vardi. Bende bu islemi 2 kere yaptim hic sorun cikmadi. Sanirim bir tweak yuzunden olduSağlık olsun kardeş, keşke Forumdan bilgi alsaydın..Altın değerinde bir Sürümü ve çok stabil olan bir Cihazda kaybettin... bulunmayan Kombinasyon
JailbreakTR
Safari için AdGuard kullanabilirsinBu ne kadar kotu bir ios versiyonu. Iphone ciktigindan beri hep sansima jb cikti. Ilk kez jbsiz iphone kullaniyorum ve resmen cihazdan sogudum. Allah icin su reklamlari engelleyek birsey var mi? Keske hic ellemeseydim cihaza 2 gundur kendime sövüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
VPN yoluyla engelleyenler vardı bi araştırın isterseniz.Uygulama içi için var mı?
Tavsiyem jb olabilecek bir sürüm - cihaz da 7 ve üstü bir cihaz olursa tadından yenmezUstalardan bir tavsiye istiyorum. Iphone x mi alsam yoksa eylüle kadar bekleyip yeni çıkacak olan iphone mu? Yurtdışında kalıyorum faturalı hattımın süresi bitiyor. Kararsız kaldım