Çözüldü Bütün uygulamalarda çökme hatası

İade etme gibi bir durum olabilir google dan araştırmak lazım. Ücretlilerde nasıl iade oluyorsa ücretsizlerde olması lazım. Diye tahmin ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İade etme gibi bir durum olabilir google dan araştırmak lazım. Ücretlilerde nasıl iade oluyorsa ücretsizlerde olması lazım. Diye tahmin ediyorum

Telefonu restore ile sıfırladık.. Dogru düzgün tweak kurmadım ama sadece twitter uygulaması yine ekrana atıyor. Bende silip tekrardan yüklemek istemiştim. Artık twitter için başka uygulama kullanırız.
Cevap için çok teşekkür ederim

arkadaslar merhaba,
yardiminiza ihtiyacim var. semi restore ile cihazi restore ettim ama etkinlestirme ekranina gelinde sunuculara baglanamiyor diyor.
icloud ve iphone bul kapaliydi

arkadaslar merhaba,
yardiminiza ihtiyacim var. semi restore ile cihazi restore ettim ama etkinlestirme ekranina gelinde sunuculara baglanamiyor diyor.
icloud ve iphone bul kapaliydi
Farklı bi internet ile deneyin birde

Farklı bi internet ile deneyin birde
sanirim jb gitti gibi gozukuyor. laptop'da mac sierra kurulu shsh ile asagidaki jb olan bir surume gecebilirmiyim.
shsh kaydim (10.3.3)11.0) (11.1.1) (11.1.2) (11.2) (11.2.1) (11.2.2) (11.2.5) (11.2.6)

iTunes ile deneyin birde
malesef ayni hatayi aliyorum. Server adresi ile ilgili olmasi sinir bozucu keske kitlenseydi. Derdimki benim hatam yanlis oldu veta jb den oldu derdim.
restore ettim ama etkinlestiremiyorum. Sinirden telefonu kemirecem

malesef ayni hatayi aliyorum. Server adresi ile ilgili olmasi sinir bozucu keske kitlenseydi. Derdimki benim hatam yanlis oldu veta jb den oldu derdim.
restore ettim ama etkinlestiremiyorum. Sinirden telefonu kemirecem
sakin ol arkadaşım öncelikle :) itunes telefonu görüyor mu önce onu söyle.

sakin ol arkadaşım öncelikle :) itunes telefonu görüyor mu önce onu söyle.
Kusura bakmayin. Biraz abarttim galiba. Itunes'e bagliyorum cihaz gorunuyor sonra etkinlestirme yapmaya calisiyor ve cihazdaki hatanin aynisini veriyor.
"etkinleştirme sunucusuna ulaşılamadığı için iphone unuz etkinleştirilemedi"

Kusura bakmayin. Biraz abarttim galiba. Itunes'e bagliyorum cihaz gorunuyor sonra etkinlestirme yapmaya calisiyor ve cihazdaki hatanin aynisini veriyor.
"etkinleştirme sunucusuna ulaşılamadığı için iphone unuz etkinleştirilemedi"
bilgisayara vpn kur, sonra yenıden itunesi aç oyle dene. çözüm olacağını düşünüyorum.

bilgisayara vpn kur, sonra yenıden itunesi aç oyle dene. çözüm olacağını düşünüyorum.
ustam avg vpn kurdum ulke olarak 1-2 tane denedim ama malesef yine ayni hatayi veriyor. Yoksa ulke olarak bulundugum ulkemi kalmali

amerika dahil nerdeyse butun dunyayi denedim. Malesef duzelmedi

Şuanlık başka çözüm yolu oldugunu düşünmüyorum cihaz içerisinde kendı dosyasına zarar vermiş olabilirsin. eger beklersen başka bir oluru var mı ona bakabiliriz?

@nefer_nl
Tüm içerik ve Ayarlarını sildiysen çok kötü !

JailbreakTR

Şuanlık başka çözüm yolu oldugunu düşünmüyorum cihaz içerisinde kendı dosyasına zarar vermiş olabilirsin. eger beklersen başka bir oluru var mı ona bakabiliriz?

Tabiki.. Cok tesekkurler bekliyorum

@nefer_nl

JailbreakTR
Ustam semi restore yaptim. Bu ilk degilki daha oncede yapmistim. Ozellikle icloud ve iphone bul kapattimki sorun cikarmasin diye. Restorede sorun cikmadi takilmadi gayet hizli ve duzgun bir sekilde sifirladi. 6 saatdir jb den olmamak icin cozum ariyorum. Tabii en son care guncelleme

@nefer_nl

JailbreakTR
Ustam semi restore yaptim. Bu ilk degilki daha oncede yapmistim. Ozellikle icloud ve iphone bul kapattimki sorun cikarmasin diye. Restorede sorun cikmadi takilmadi gayet hizli ve duzgun bir sekilde sifirladi. 6 saatdir jb den olmamak icin cozum ariyorum. Tabii en son care guncelleme

SemiRestore benim bildiğim sadece Tweakleri siliyor.. niye aktivasyon bölümüne geçti o Cihaz ?

JailbreakTR

@nefer_nl
olabilir kardeş, görünüş bu Tweaklerden biri "Carrier Bundles" Dosyalarını silmiş.. yani wifi ve Gsm bağlantıları eksik içerde.. Apple çihazlarında internet olmadan aktivasyon mümkün değil..

3UTools Cihazı görüyormu, ITunes tamamen sil ve tekrar yükle ve tekrar dene.

JailbreakTR

@nefer_nl
olabilir kardeş, görünüş bu Tweaklerden biri "Carrier Bundles" Dosyalarını silmiş.. yani wifi ve Gsm bağlantıları eksik içerde.. Apple çihazlarında internet olmadan aktivasyon mümkün değil..

3UTools Cihazı görüyormu, ITunes tamamen sil ve tekrar yükle ve tekrar dene.

JailbreakTR
3utools goruyor

Geri