Çözüldü Bütün uygulamalarda çökme hatası

@sametsurmeli sürümü 9.1 cihazın neden eraser kullansınki semi restore çalışıyor o sürümde.
O sürüm için ikisi de çalışıyor illa Eraser kullanılmalı gibi birşey demedim. Sonuç mantık aynı cihazı jbli sürümde tamamen sıfırlamak
[automerge]1520584036[/automerge]
Hangi repolar iyi pek fazla repo bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tavsiye edilen repolar forumda mevcut bulabilirsiniz .

REPOLAR
-- appadmin
-- stashing
-- super recorder
- icleaner pro
-- appsync unfield
-appcake
-- filza 64 bit

- [ ] -- extender

@sametsurmeli sürümü 9.1 cihazın neden eraser kullansınki semi restore çalışıyor o sürümde.
O sürüm için ikisi de çalışıyor illa Eraser kullanılmalı gibi birşey demedim. Sonuç mantık aynı cihazı jbli sürümde tamamen sıfırlamak

Arkadaşlar tamam birinden birini deneyecem lütfen ortamı germeyelim. İkinizde çok yardım seversiniz. İlinizinde söylemel istediği aynı

Çok teşekkürler

Moderatör tarafından düzenlendi:
@nefer_nl crackli tweak kuıllanmayın bütün tweakleri kendi reposundan yükleyin mesela watusi 2 yi bigboss tan gibi. sıfırladıktan sonra cihazınız 16gb ise ilk önce stashing tweakini kurun daha sonra openssh mterminal filza ve icleaner pro yu kurun yukarda verdiğim repolardan. jailbreaktr reposuna güvenebilirsiniz. takıldınığınız nokta olursa yazın yine yardımcı olur yöneticiler..

Arkadaşlar tamam birinden birini deneyecem lütfen ortamı germeyelim. İkinizde çok yardım seversiniz. İlinizinde söylemel istediği aynı

Tartışma yok güzel güzel fikir ayrılıkları alternatifler var sadece bu güzel birşey :Z

tartışılacak birşey yok hocam ortada çünki amaç tek= yardım etmek :) çok değerli bir sürümünüz var şuanda kıymetini bilin :)

tartışılacak birşey yok hocam ortada çünki amaç tek= yardım etmek :) çok değerli bir sürümünüz var şuanda kıymetini bilin :)

Eyvallah ustam... Hersey halledilir yeterki dostluk kalsin.. Biliyorum cok degerli bir jb zaten o yuzden korkuyorum

@nefer_nl crackli tweak kuıllanmayın bütün tweakleri kendi reposundan yükleyin mesela watusi 2 yi bigboss tan gibi. sıfırladıktan sonra cihazınız 16gb ise ilk önce stashing tweakini kurun daha sonra openssh mterminal filza ve icleaner pro yu kurun yukarda verdiğim repolardan. jailbreaktr reposuna güvenebilirsiniz. takıldınığınız nokta olursa yazın yine yardımcı olur yöneticiler..

iyi aksamlar ustam ben dedigini yaptim semi restore ile sifirladim. Bitince haber ver beraber yapalim demistin

İyi aksamlar. Yukarda verdiğim repoları cihazınıza kurunuz daha sonra 16 ise stashing tweakini kurunuz. Daha sonra mterminal filza icleaner pro ve openssh kurunuz

Ozaman stashing kurmayın o konudan devam edin hocam sizinki unthetret jailbreak olduğu için çoğu kişiden avantajlısınız. Crackli tweakler diğer jailbreakler kadar zarar veremez sizin cihaza ama yine tercih sizin tabiki..

Ozaman stashing kurmayın o konudan devam edin hocam sizinki unthetret jailbreak olduğu için çoğu kişiden avantajlısınız. Crackli tweakler diğer jailbreakler kadar zarar veremez sizin cihaza ama yine tercih sizin tabiki..

vallahi usta olan sensin... sen ne tavsiye edersen onu yaparim
tabii her tweaki satin alamam
[automerge]1520629707[/automerge]

birde yedek almistim once onu geri yukleyimmi

Hocam yedeı yüklemenizi tavsiye etmem. Yeni bir iphone olarak kurun bence. Kişileriniz icloud dadır zaten fotoğraflarınız içinde applestore daki mega isimli uygulamayı tavsiye ederim. 50 gb ücretsiz alan veriyor bilgisayardanda erişebiliyorsunuz

Hocam yedeı yüklemenizi tavsiye etmem. Yeni bir iphone olarak kurun bence. Kişileriniz icloud dadır zaten fotoğraflarınız içinde applestore daki mega isimli uygulamayı tavsiye ederim. 50 gb ücretsiz alan veriyor bilgisayardanda erişebiliyorsunuz

peki ama simdi uygulamalarin hepsini bilmiyorum
aldigim yedekten gorme sansim varmi

Applestore uygulamalarından bahsediyorsanız eğer applestore da güncellemer sekmesinde satın alınanlarda buzamana kadar indirdiğiniz hepsi gözükür oradan indirebilirsiniz lazım olanları.

Ustam birsey soracaktim? Verdigin repolari indirdim ama bazi tweakler bigboos repoda ve ucretli. Aslinda hepsini ucretli alsam iyi ama olmuyor bazen. Cydown kurmam zarar veririmi? Nedersin

İcleaner filza mterminal openssh watusi 2 satın almadan kullanılır hocam. Kalanıda artık sizin tercihiniz. Semi restore sorunsuz restore ettiyse. Xarol reposundan yükleyin crackli tweakleri ozaman. Xarold reposu bu forum yönetiminin onay verdiği crackli repodur kullanabilirsiniz.

İcleaner filza mterminal openssh watusi 2 satın almadan kullanılır hocam. Kalanıda artık sizin tercihiniz. Semi restore sorunsuz restore ettiyse. Xarol reposundan yükleyin crackli tweakleri ozaman. Xarold reposu bu forum yönetiminin onay verdiği crackli repodur kullanabilirsiniz.

Filza yerine ifile diye dusunmustum. Openssh vardi kaldirdim ama openssl duruyor gerci bunlarin ne ise yaradiginida bilmiyorum? Watusi 2 zaten bedava indirdim. Anladigim kadari ile cydown tavsiye etmiyorsun

İfile eskide kaldı artık yeni sürümlere desteğide yok. Cydown yerine xarold dan indirin bence. Tabi bende yönetimin tavsiyelerine göre konusuyorum ama o repoların güvenilirliği konusunda haklılar önceden bende kullanyordum anlamsız hatalar veriyordu cihaz. Artık sorun yok xarold dan indirin hocam tweaklerinizi

İfile eskide kaldı artık yeni sürümlere desteğide yok. Cydown yerine xarold dan indirin bence. Tabi bende yönetimin tavsiyelerine göre konusuyorum ama o repoların güvenilirliği konusunda haklılar önceden bende kullanyordum anlamsız hatalar veriyordu cihaz. Artık sorun yok xarold dan indirin hocam tweaklerinizi

Eyvallah ustam harika bilgiler bunlar

@nefer_nl
CyDown her tweak'i bedava indiremez (CyDown Error) hatası alırsın.. ücretli Temaları CyDown ile indirmeni tavsiye etmem (kalıcı hatalar oluşur ilerde)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

@nefer_nl
CyDown her tweak'i bedava indiremez (CyDown Error) hatası alırsın.. ücretli Temaları CyDown ile indirmeni tavsiye etmem (kalıcı hatalar oluşur ilerde)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Hic tema kullanmadim. Tweak icin kullaniyordum ama artik onuda düşünmüyorum. Ustalar sağ olsun bilgilendirdiler

Merhaba ustalar Bir uygulamayi apple store da satin alinan veye indirilenler bolumunden nasil silebilirim?

Geri