Neler yeni

Çözüldü Aynı Sürüme Restore iOS 12

Sagoita

Aktif Üye
JailbreakTR
Herkese selamlar, 12.1.4 imzası kapanmadan önce bulunduğum sürüme cihazımı restore etmek istiyorum. Lakin FutureRestore ile aram iyi değildir. iRestore gibi yazılımları da bilmeden kullanıp JB’yi kaybetmek istemiyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?

• Shsh kaydı var. (12.1.1b3 için)
• Win7 kurulu pc var.

@coolstar

Son düzenleme:
Dostum iRestore indirip kurmak istediğin ipsw dosyasını indir uncover içinden gerekli kısma nonce değerini girip jailbreak yap ve bloob kaydını da irestorede gerekli yerden seç sağ taraftaki seçeneklerden sondaki 2taneyi seç ve devam et eğer bir eksik yapmazsan sorunsuz geçiş sağlar.

Dostum iRestore indirip kurmak istediğin ipsw dosyasını indir uncover içinden gerekli kısma nonce değerini girip jailbreak yap ve bloob kaydını da irestorede gerekli yerden seç sağ taraftaki seçeneklerden sondaki 2taneyi seç ve devam et eğer bir eksik yapmazsan sorunsuz geçiş sağlar.
latest sep ve baseband alınca 12.2 için almış oluyor. Forumda sörf yaparken 12.1.4 uyumlu olduğunu görüyorum, yanlışlık olmasın?

Herkese selamlar, 12.1.4 imzası kapanmadan önce bulunduğum sürüme cihazımı restore etmek istiyorum. Lakin FutureRestore ile aram iyi değildir. iRestore gibi yazılımları da bilmeden kullanıp JB’yi kaybetmek istemiyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?

• Shsh kaydı var. (12.1.1b3 için)
• Win7 kurulu pc var.

@coolstar

Hangi model cihazı FR Yapmak istiyorsun ?

İphone X kullanıyorsan 12.1.4 sep kullanmalısın. İphone X için 12.2 sep uyumlu değil. Geri yükleme işlemi tamamlanır fakat Face İD çalışmaz.

Kenan___

Ekli dosyayı görüntüle 10828
En altta cihaz ve sürüm bilgisini verdim. Bu arada konunuzu okudum i6S 12.2 sep uyumluymuş teşekkürler.

db155b1bbfc0b06e8eeef6471aca866b.jpg

Tapatalkta görünmüyor. İphone X kullanıyorsan sorun yaşama diye belirtmek istedim. 6s için sorun yok

Kenan___

Cihazı reboot edip JB devre dışı bırakıyorum, recovery mode alıyorum ve irestoreyi başlatıyorum doğru mudur?
(Nonce ayarladım)
her şeyi hazırla dosyaları blobu bootnonce yerine nonce unu yaz jailbreaka bas bağla telefonu pc ye işlemi başlat

Bana herkes ios 12 gec dedi gecmedim

İyi etmişsiniz hocam
Ben zaten ios 11 de direk JB düşünmüyordum direk garantiyi bozağını zannediyordum çünkü toplumda insanlar öyle söylüyor araştırınca fark ettim o andan sonra 7/24pwn yi ve r/jailbreaki takipe aldım

Şu anda stabilite konusundan sıkıntım yok ama özellikle çok istediğim bir tweak var(Nfcwriter) güncellenmedi çalışmıyor ve geliştiricisi de takmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese teşekkürler, çözüldü’ye alınabilir.
iRestore ile yapamadım (Latest sep, baseband seçtim tabiki)
3uTools ile sıkıntısızca hallettim. IPSW ve Shsh kaydını seçince otomatik olarak hallediyor.10866

Geri