Selamün Aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
aygıtımda karşılaştığım bir sorun üzerinde sizlere açıklama yapıcağım umarım bana yardımcı olursunuz.
3 ay önce youtube instagram safari takılıyodum birden internet gitti sertifika hatası karşıma çıktı menüde
sonra ayrıntılara girdim daniel sertifika veren
aniel bide kırmızı yazıda güvenilir seğil yazıyordu.
Daha fazla ayrıntıya bastığımda karşıma şunlar çıktı ->
Ülke:UA
eyalet:Califonya
kuruluş:broadcom@gmail
genel ad
aniel
ve e posta adresi.
safariye girdiğimde bu ağ güvenilir değil hasası aldım internet yoktu sonra modemi kapatıp açtım düzeldi
bugğn aynı olay oldu 10 dakika önce ve artık şüphelenmeye başladım değişik şeyler yazıyor olması beni korkutuyor.
Konu hakkında bilgi sahibi olan yada tahmini olan bana yardımcı olursa sevinirim
aygıtımda karşılaştığım bir sorun üzerinde sizlere açıklama yapıcağım umarım bana yardımcı olursunuz.
3 ay önce youtube instagram safari takılıyodum birden internet gitti sertifika hatası karşıma çıktı menüde
sonra ayrıntılara girdim daniel sertifika veren

Daha fazla ayrıntıya bastığımda karşıma şunlar çıktı ->
Ülke:UA
eyalet:Califonya
kuruluş:broadcom@gmail
genel ad

ve e posta adresi.
safariye girdiğimde bu ağ güvenilir değil hasası aldım internet yoktu sonra modemi kapatıp açtım düzeldi
bugğn aynı olay oldu 10 dakika önce ve artık şüphelenmeye başladım değişik şeyler yazıyor olması beni korkutuyor.
Konu hakkında bilgi sahibi olan yada tahmini olan bana yardımcı olursa sevinirim

- Cihaz
- iphone 8
- Sürüm
- 14.3