tolgasnigga Aktif Üye JailbreakTR Katılım 14 Tem 2018 Mesaj 124 Tepkime puanı 29 6 Eyl 2019 #1 başlıkta belirttiğim gibi ayarlarda tweakın üstüne basılı tutunca kaldıran bir tweak var mı?
3rky3zc Aktif Üye JailbreakTR Katılım 24 Eki 2018 Mesaj 99 Tepkime puanı 25 6 Eyl 2019 #2 tolgasnigga: başlıkta belirttiğim gibi ayarlarda tweakın üstüne basılı tutunca kaldıran bir tweak var mı? Genişletmek için tıkla ... Haha bu kadar kolaya kaçmak neden?
tolgasnigga: başlıkta belirttiğim gibi ayarlarda tweakın üstüne basılı tutunca kaldıran bir tweak var mı? Genişletmek için tıkla ... Haha bu kadar kolaya kaçmak neden?
tolgasnigga Aktif Üye JailbreakTR Katılım 14 Tem 2018 Mesaj 124 Tepkime puanı 29 6 Eyl 2019 #3 3rky3zc: Haha bu kadar kolaya kaçmak neden? Genişletmek için tıkla ... sileodan kaldıramadığım bir tweak için istiyorum:)
3rky3zc: Haha bu kadar kolaya kaçmak neden? Genişletmek için tıkla ... sileodan kaldıramadığım bir tweak için istiyorum:)
3rky3zc Aktif Üye JailbreakTR Katılım 24 Eki 2018 Mesaj 99 Tepkime puanı 25 6 Eyl 2019 #4 tolgasnigga: sileodan kaldıramadığım bir tweak için istiyorum:) Genişletmek için tıkla ... Onun yerine zebra üzerinden kaldırın Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
tolgasnigga: sileodan kaldıramadığım bir tweak için istiyorum:) Genişletmek için tıkla ... Onun yerine zebra üzerinden kaldırın Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
N Nevergiveup87 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 5 Ağu 2019 Mesaj 154 Tepkime puanı 16 6 Eyl 2019 #5 3rky3zc: Onun yerine zebra üzerinden kaldırın Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Genişletmek için tıkla ... Nedir bu zebra Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3rky3zc: Onun yerine zebra üzerinden kaldırın Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Genişletmek için tıkla ... Nedir bu zebra Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3rky3zc Aktif Üye JailbreakTR Katılım 24 Eki 2018 Mesaj 99 Tepkime puanı 25 6 Eyl 2019 #6 Nevergiveup87: Nedir bu zebra Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Alternatif paket yöneticisi. Sileo cydia gibi
Nevergiveup87: Nedir bu zebra Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Alternatif paket yöneticisi. Sileo cydia gibi