Neler yeni

Tweak AudioRecorder

TELEPHONY CALLS secenegi olmadigi icin gorusmeleri otomatik olarak kayit edemiyorum.

Lisanslı kullanıyorsan sorun olmaması lazım...

Sistem bağlantılı tweaklerinizi kontrol edin
“RocketBootStrap , PreferenceLoader” gibi...
5931fc5d5cc0e58989c0e986ef73b1a4.jpg

Cydia daki repolardan yukledim. Hicbirinde aktivasyon istemedi. 3 farkli repo dada aktivasyon gerekmiyor. Lisans almak icin paypal hesabi gerekli fakat. Seceneklerde turkiye yok. Yeni hesap olisturamadim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uygulamaya girince atıyor. tüm repolardan indirdim yine aynı. ama yinede kayıt yapıyor. filza ile ilgili klasöre girince kayıtlar gözüküyor. ama uğraştırıyor işte çözümünü bilen var mı?

uygulamaya girince atıyor. tüm repolardan indirdim yine aynı. ama yinede kayıt yapıyor. filza ile ilgili klasöre girince kayıtlar gözüküyor. ama uğraştırıyor işte çözümünü bilen var mı?
Kayıtların gözüktüğü filza klasör yolunu yazabilir misiniz rica etsem?

/var/mobile/Documents/AudioRecorder

Bende super Recorder kurdum. Çalışıyordu. Ayarlarda en altta dilini çevir yazan yere tıkladım. Kayıt yapıyor ama uygulamadan atıyor giremiyorum. Bu problemi mevcut kayıtları silmeden nasıl düzelteceğim. Aç kapı sil yeniden jailbreak hepsini denedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Subsitute güncellemesinden sonra AudioRecorder2 çalışmıyor geliştirici ye defalarca yazdım umursamıyor

/var/mobile/Documents/AudioRecorder

hocam buraya baktım kayıtlar burada gözükmüyor. 1.4 gb kayıt gözükyor ama kayıt yerini bulamadım maalesef,
[automerge]1645624921[/automerge]
hocam buraya baktım kayıtlar burada gözükmüyor. 1.4 gb kayıt gözükyor ama kayıt yerini bulamadım maalesef,

Private/var/mobile/preferences/net.limneos
yol bu şekilde öğrenmek isteyen olursa

Son düzenleme:
Geri