Neler yeni

Tweak Asteroid

Az yukarıya bak orda bir repo adresi var onu yükle sorun kalmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az yukarıya baktan kastın Dynastic reposu ise uygulamayı zaten oradan indirmiştim.
Uygulamayı nereden indirebilirim diye sormadım. Uygulama için gereklilikleri nereden bulabilirim diye sormuştum...

Arkadaşlar geçenlerde ki son güncellemeden sonra asteroid tweak inin lockscreen menüsünün içine giremiyorum bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba

Sürüm düşürmüyor , nasıl yapabilirim

Tweaki yuklerken bir eklenti istiyor bende var ama yuksegini istiyor. Nasil yapabiliriz ? İp7 12.1.2F488EF3C-7FDC-4B8D-BE7F-ADC25B0D32B5.png

Yükleyip bütün ayarları yaptım. Gayet de güze çalışıyor ama telefon respring yapmaya başladı. Genelde açıp kapattığımda oluyor. Çok severek kullandığım bi tweak ama bir turlu bu sorunu halledemedim. Benzer işi yapan başka uygulama var midir ?

Yükleyip bütün ayarları yaptım. Gayet de güze çalışıyor ama telefon respring yapmaya başladı. Genelde açıp kapattığımda oluyor. Çok severek kullandığım bi tweak ama bir turlu bu sorunu halledemedim. Benzer işi yapan başka uygulama var midir ?

Bendede yaklaşık 1 haftadır aynı sorun var, sürekli respring atıyor.
Çözümü bilen varmı acaba

Kilit ekranında hava durumu, hosgeldin mesajı falan hep kaldırdım. Sadece animasyonlu hava durumu kaldı ki zaten bende onu istiyordum. Dünden aksamdan beri masallahi var hiç respring yapmadi. Bir dene istersen.

Arkadaşlar geçenlerde ki son güncellemeden sonra asteroid tweak inin lockscreen menüsünün içine giremiyorum bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba

Sorunu çözebildinmi kardeşim?

Gülümse Kaderine :)

Benim kullandığım bir ayar var. Ayar yapamayanlar ekteki dosyayı zipten çıkarıp filza ile var/mobile/library/Preferences bölümüne ekleyebilirler.

Ekli dosyalar

Geri