Çözüldü Asteroid kurulumundaki hata

Dosya123

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhabalar
Asteroid kurmak istediğimde bu hataları veriyor ne yapmak lazım teşekkürler

11659

Bende gunceleme yapamadim bi baglanti eksik diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar
Asteroid kurmak istediğimde bu hataları veriyor ne yapmak lazım teşekkürler

Ekli dosyayı görüntüle 11659

ef527264d98356bb105af6871ead50f3.jpg

Bende bu hatayi aliyorum

Kendi reposundaki "libCSPreferences ve libCSColorpicker" tweaklerini istiyor. Önce onları kurun, sonra kurmayı deneyin.

Kendi reposundaki "libCSPreferences ve libCSColorpicker" tweaklerini istiyor. Önce onları kurun, sonra kurmayı deneyin.

Kardesim kendi reposunda yok libcspreferencesi kaldirip libcscolorpicer yuklim deddim budefada libcscolorpiceri kaldirmaya calisinca yaninda baska hi tweakida kaldiriyor bende anlamadim

Evet o repodan istediği tweakleri indiriyor repoyu kurun ve sonra güncelle deyin yüklenir

Evet o repodan istediği tweakleri indiriyor repoyu kurun ve sonra güncelle deyin yüklenir

Eyw kardesim sorun cozulmustur
28bf6e02913f1523dc9831ac09f2b106.jpg
gunceledim

Bu repoyu yükleyin sorun giderilir

Kardesim bununla ilgili bi fikrin varmi kilit ekranina gelip duruyor ingilizce oldugu icin anliyamadim resping atinca kilit ekranina geliyor resimdeki gibi fikri olan varmi ?
7aa1b060a0ed24aebbda57d40fdd854d.jpg

Xenhtml kilit ekaranına indirdiğin bir tema çakışıyor asteroit tweak ile bunu bir kapat aynı şey çıkıyorsa xenhtml kilit Ekranın da kullandığın TEMA’yı kapat
5882773d4052b32d2774dd75cb232768.jpg

Xenhtml kilit ekaranına indirdiğin bir tema çakışıyor asteroit tweak ile bunu bir kapat aynı şey çıkıyorsa xenhtml kilit Ekranın da kullandığın TEMA’yı kapat
5882773d4052b32d2774dd75cb232768.jpg

Klit ekraninda herhangi bi tema kulanmiyorum dedigin yeri kapatim ayni respingten sora ekrana cikiyor bide astroide o secenegi kapatinca kilit ekranina bildirimler gelmio

Kardesim bununla ilgili bi fikrin varmi kilit ekranina gelip duruyor ingilizce oldugu icin anliyamadim resping atinca kilit ekranina geliyor resimdeki gibi fikri olan varmi ?
7aa1b060a0ed24aebbda57d40fdd854d.jpg

Jellyfish ten işaretli yeri kapatın.
11667

Sevgili arkadaşlar asteroid tweak i son güncellemeden sonra lock screen menüsüne girip ayar yapamıyorum.bu konuda bilgisi olan varmı acaba

Geri