Tweak Arkrome

AirLife

Expert
JailbreakTR
Tweak Adı : Arkrome

Açıklama : Çentikli iPhone cihazlar da pil simgesinin için de yüzdeyi gösterir.

Repo : BigBoss

Sürüm : 1.012

Fiyat : Ücretsiz

Uyumluluk : iOS 12

Ekran Görüntüleri :

arkrome1.jpg

arkrome4.jpg

Ana ekranda ya da kilit ekranında pilin içinde yüzdeyi göstermiyor. Sadece herhangi bir uygulamaya girince gösteriyor.

6s plus 11.3.1 bunu kullanabileceğim bi tweak var mı ?

Tweak nasıl nasıl yükleniyor iniyo ama tema değişmiyor?

Çok sağol bide Face id yükleniyormuş bi videoda gördüm doğru mudur öyle bişey varsa hangi tweak?

Çok sağol bide Face id yükleniyormuş bi videoda gördüm doğru mudur öyle bişey varsa hangi tweak?

Onu bilmiyorum bir arastirayim deneyeyim geri donus yaparim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ekran kilidi acmak icin bir tweak bulamadim fakat uygulamalara girerken face id sorabilen bir tweak varmis ismi Blanka. Packix reposunda var. 1$

LittleX var buldum saol senden bi isteğim daha var sana zahmet pil yüzdesini pilin içinde görmek istiyorum hangi tweakı kullancam

LittleX var buldum saol senden bi isteğim daha var sana zahmet pil yüzdesini pilin içinde görmek istiyorum hangi tweakı kullancam

Littlex’e ben de bakayim tesekkur ederim. Batarya icin de batterypercent12 istediginiz gibi gorunuyor

Littlex’e ben de bakayim tesekkur ederim. Batarya icin de batterypercent12 istediginiz gibi gorunuyor

Kardeşim o bende çalışmadı sana Önerim appellancy Tweakı bunu yükle uygulamaya gir yüzünü okut açıyor birazcık geç okuyo ama açıyor

Kardeşim o bende çalışmadı sana Önerim appellancy Tweakı bunu yükle uygulamaya gir yüzünü okut açıyor birazcık geç okuyo ama açıyor

Evet bende de calismadi appellancyi yuklemeye calistim ama 12.2 icin uyumlu degilmis su an

Saatin altındaki tarihi gösteren tweak ismi nedir?

Geri