A anticrazy Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 22 Nis 2019 Mesaj 8 Tepkime puanı 1 4 Şub 2021 #1 Öncelikle herkese merhaba. Arka planda istediğim bir uygulamayı sürekli aktif açık tutacak bir tweak varmıdır ? Cihaz 7 Plus Sürüm 13.5
Öncelikle herkese merhaba. Arka planda istediğim bir uygulamayı sürekli aktif açık tutacak bir tweak varmıdır ?
surfingtaco Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 29 Haz 2020 Mesaj 53 Tepkime puanı 9 4 Şub 2021 #2 Ben de arıyorum.
ugacomtr ugacomtr Administrator Katılım 26 Tem 2017 Mesaj 1,719 Tepkime puanı 622 4 Şub 2021 #3 killx pro. uygulamayı açıyorsunuz ve açık uygulamalar menusunu acıp basılı tutunca o uygulama kapanmıyor.
killx pro. uygulamayı açıyorsunuz ve açık uygulamalar menusunu acıp basılı tutunca o uygulama kapanmıyor.
surfingtaco Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 29 Haz 2020 Mesaj 53 Tepkime puanı 9 18 Şub 2021 #4 ugacomtr: killx pro. uygulamayı açıyorsunuz ve açık uygulamalar menusunu acıp basılı tutunca o uygulama kapanmıyor. Genişletmek için tıkla ... alternatifi var mı acaba? ücretli olmayan
ugacomtr: killx pro. uygulamayı açıyorsunuz ve açık uygulamalar menusunu acıp basılı tutunca o uygulama kapanmıyor. Genişletmek için tıkla ... alternatifi var mı acaba? ücretli olmayan
ugacomtr ugacomtr Administrator Katılım 26 Tem 2017 Mesaj 1,719 Tepkime puanı 622 18 Şub 2021 #5 Şu anda aklıma gelmedi. Tweak | Paylaşım burdaki tweak paylaşım konusundan ve Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore--- Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz www.jailbreaktr.com buradan bakabilirsiniz. iyi forumlar.
Şu anda aklıma gelmedi. Tweak | Paylaşım burdaki tweak paylaşım konusundan ve Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore--- Aradığınız bir Tweak veya Uygulama olursa buraya yazabilirsiniz www.jailbreaktr.com buradan bakabilirsiniz. iyi forumlar.
F flankes Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 29 Eki 2019 Mesaj 35 Tepkime puanı 5 27 Eyl 2022 #6 Backgrunner kullanıyorum çok iyi