camature Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 25 Mar 2019 Mesaj 74 Tepkime puanı 27 20 Nis 2020 #1 Arka ve ön kamerayı değiştirdim ve telefon açılmıyor bilgisi olan varmı yardım edebilicek.Titizce uğraştım
Arka ve ön kamerayı değiştirdim ve telefon açılmıyor bilgisi olan varmı yardım edebilicek.Titizce uğraştım
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator Katılım 20 Ağu 2017 Mesaj 5,254 Tepkime puanı 4,479 21 Nis 2020 #2 @camature iTunes cihazı görüyorsa sıfır bir kurulum iyi gelir...
camature Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 25 Mar 2019 Mesaj 74 Tepkime puanı 27 23 Nis 2020 #3 efsane: @camature iTunes cihazı görüyorsa sıfır bir kurulum iyi gelir... Genişletmek için tıkla ... hallettim abi home tuşu ve ses kısma tuşuyla sanırım yazılımsal brick modda takılı kalıyor içine müdehale edince
efsane: @camature iTunes cihazı görüyorsa sıfır bir kurulum iyi gelir... Genişletmek için tıkla ... hallettim abi home tuşu ve ses kısma tuşuyla sanırım yazılımsal brick modda takılı kalıyor içine müdehale edince