Çözüldü Arka Planda İndirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi ser64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ser64

Aktif Üye
JailbreakTR
Youtube cercube kullanıyorum memnunum ama video indirirken arka planda video indirmiyor ve ekran kapanınca indirmeye başladığım video gidiyor indirilenlerden yani kaldığım yerden de devam edemiyorum. Bildiğiniz bir uygulama var mı arka planda uygulama yapabilen?

Youtube cercube kullanıyorum memnunum ama video indirirken arka planda video indirmiyor ve ekran kapanınca indirmeye başladığım video gidiyor indirilenlerden yani kaldığım yerden de devam edemiyorum. Bildiğiniz bir uygulama var mı arka planda uygulama yapabilen?

Telefonun otomatik kilit ekranını süresiz yaparsan işini rahatlıkla görebilirsin. Benim kendi uyguladığım bir yöntem.

Telefonun otomatik kilit ekranını süresiz yaparsan işini rahatlıkla görebilirsin. Benim kendi uyguladığım bir yöntem.
Aslında ben de öyle yapıyordum ama tel şarjda iken indirmeye bırakıyorum o zaman süresize alamıyoruz ekranı :(

Tweak degil ama amerigo diye bir uygulama var isini gorur diye dusunuyorum youtube dan indireceksen savefromdan cekebilirsin dosyayi uygulamanin kendi bunyesinde browseri var

Aslında ben de öyle yapıyordum ama tel şarjda iken indirmeye bırakıyorum o zaman süresize alamıyoruz ekranı :(

Neden süresize alamıyorsun düşük güç modu açık olduğu için mi anlamadım ama eğer o sebeptense bu tweaki kullanabilirsin.

iOs 10 için dissident tweakiyle arka planda uygulama çalıştırabiliyorsun.
YouTube arkada çalıştırarak istediğim videoları cercube ile indirebiliyorum.
iOs 10 üstünde çalışmıyor.WatchDog vardı alternatifi ama onunda iOs 12'de çalışıp çalışmadığı hakkında bilgim yok.İlla cercube ile mi indirmek istiyorsunuz? Herhangi bir uygulama işinizi görür mü yoksa?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iOs 10 için dissident tweakiyle arka planda uygulama çalıştırabiliyorsun.
YouTube arkada çalıştırarak istediğim videoları cercube ile indirebiliyorum.
iOs 10 üstünde çalışmıyor.WatchDog vardı alternatifi ama onunda iOs 12'de çalışıp çalışmadığı hakkında bilgim yok.İlla cercube ile mi indirmek istiyorsunuz? Herhangi bir uygulama işinizi görür mü yoksa?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lite versiyonu 12 de çalışıyor diyorlar ama denemedim.
Birde normal versiyonu yükledikten sonra icleanerla devre dışı bırakıp ayarlarını yaptıktan sonra tekrar etkinleştirince çalıştığını söyleyenler var.

Mehmet Civik: BrowserPro - Offline Player

Daha iyisi yok. Uygulama içi satınalma yaparak reklamları da kaldırabilirsiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri