Arayan kişinin yada şirketlerin adını gösteren tweak

vanery

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar,
Rehberime kayıtlı olmadan beni arayan kişilerin isimlerini görebileceğim bir tweak varmıdır acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ödeme yöntemi hatsı veriyor adresi falanda baya uğraştım oldu ama ödeme sıkıntısı var.

GG
Ödeme yönteminde neden hata veriyor? Kart girmediğin için mi ya da başka bir sebepten mi? Bir fikrin var mı?
Ekran görüntüsü paylaşabilir misin?

Ödeme yönteminde neden hata veriyor? Kart girmediğin için mi ya da başka bir sebepten mi? Bir fikrin var mı?
Ekran görüntüsü paylaşabilir misin?

Kartı giriyorum visa limit de var ama ödeme yönteminiz hatalı diyor. Anlamadım gitti.

GG

Kartı giriyorum visa limit de var ama ödeme yönteminiz hatalı diyor. Anlamadım gitti.

GG
MasterCard'ın hata verme olasılığı daha düşüktür. VISA, biraz seçmeci davranıyor internet konusunda. Kendi izlenimim bu yönde. Bankanın Mobil Şube'si üzerinde Sanal Kart oluşturma imkanın var mı?

kartbilgisi girme adresleride salla posta kodu dogru gir google den bakarak olur belki kart adresi turkıye oldugundan hata alıyorsundur

ABd için yeni user pass açsana telefondan çok basit. Cihaz ios 10 ve altı ise storeswitcher tweakı ile hesaplar arası direk geçiş yapabilirsin. Jb var ise appcake den de bulabilirsin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Tamamdır arkadaşlar. Hallettim çok iyi oldu.
Appstore hesabını Amerika yapıp Trucaller kurdum daha sonrada Cydia üzerinden WhoozitPro kurdum. PayPal üzerinden de satın alınca da misler gibi çalışıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri