Beni arayanlar ulaşamıyor ve bende aramak istediğimde isteği gerçekleştirme hatası bilinmeyen hata diyor. Lütfen acil yardım yüklü tweaklerin de resmini atıyorum etki eden olabilecek varsa.
Kaldırdım fakat değişen bir şey yokCrackli tweak varsa kaldırıp deneyin.
Cihazı yeniden başlatın jailbreak pasif olur hala arama problemi varsa sim kart yada operatörden kaynaklı bir sorundur.Beni arayanlar ulaşamıyor ve bende aramak istediğimde isteği gerçekleştirme hatası bilinmeyen hata diyor. Lütfen acil yardım yüklü tweaklerin de resmini atıyorum etki eden olabilecek varsa.
Şebekeyi 4G’ye sabitlediyseniz bu olabilir. Arama geldiğinde şebeke 3G’ye geçmek ister ama Lte sabitlediyseniz 3G’ye geçemediği için arama başarısız olur.
Cihazı yeniden başlatın jailbreak pasif olur hala arama problemi varsa sim kart yada operatörden kaynaklı bir sorundur.
Jailbreak yokken sorun varsa jailbreak kaynaklı değildir muhtemelen başka simkart ile deneyinYaptım fakat hala aramıyor, operatörle görüştüm fakat olmuyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlayın ve bir daha CCModulus Pro tweakı ile şebekeyi sabitlemeyin.
Nasil cozdunuzCcModules tweakinde de sorun yok telefonda da operatörde de ccmodules de automatic ayarlar da kullanınca lte arama yapılabiliyor 4g elle seçince yapmıyormuş sorun çözüldü teşekkürler. Konu kilit
bende arama ekrani hic gelmiyor ararken yanliz diger taraftan ararlarken geliyor karsi tarafinCcModules tweakinde de sorun yok telefonda da operatörde de ccmodules de automatic ayarlar da kullanınca lte arama yapılabiliyor 4g elle seçince yapmıyormuş sorun çözüldü teşekkürler. Konu kilit