Neler yeni

Çözüldü Arama yapamıyorum

Borckali08

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Beni arayanlar ulaşamıyor ve bende aramak istediğimde isteği gerçekleştirme hatası bilinmeyen hata diyor. Lütfen acil yardım yüklü tweaklerin de resmini atıyorum etki eden olabilecek varsa.

Ekli dosyalar

• 75A04C1D-D040-419F-B182-B279FA36B437.png
    75A04C1D-D040-419F-B182-B279FA36B437.png
    124.7 KB · Görüntüleme: 26
  • B61C5A10-EE99-4B5A-91E9-86A133A7F4F7.jpeg
    B61C5A10-EE99-4B5A-91E9-86A133A7F4F7.jpeg
    284.1 KB · Görüntüleme: 27
Şebekeyi 4G’ye sabitlediyseniz bu olabilir. Arama geldiğinde şebeke 3G’ye geçmek ister ama Lte sabitlediyseniz 3G’ye geçemediği için arama başarısız olur.

Beni arayanlar ulaşamıyor ve bende aramak istediğimde isteği gerçekleştirme hatası bilinmeyen hata diyor. Lütfen acil yardım yüklü tweaklerin de resmini atıyorum etki eden olabilecek varsa.
Cihazı yeniden başlatın jailbreak pasif olur hala arama problemi varsa sim kart yada operatörden kaynaklı bir sorundur.

Şebekeyi 4G’ye sabitlediyseniz bu olabilir. Arama geldiğinde şebeke 3G’ye geçmek ister ama Lte sabitlediyseniz 3G’ye geçemediği için arama başarısız olur.

Lte ses ve veri olarak açık sadece veri de bile aramıyor hiçbir türlü ccmodules pro tweakiyle 3g seçip arama yapabiliyorum sadece tweaki kaldırıp lte yi kapatsam bile arama yapamıyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SIM kartını çıkartıp tekrar takmayı deneyin, Cihazı yeniden başlatın böylece Jailbreak pasif hale gelir ve tüm tweakler kapanmış olur eğer öyle de arama yapamıyor iseniz bir tweak sistem dosyalarını bozmuş olabilir veya sorun jailbreakden kaynaklı değildir.

Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlayın ve bir daha CCModulus Pro tweakı ile şebekeyi sabitlemeyin.

Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlayın ve bir daha CCModulus Pro tweakı ile şebekeyi sabitlemeyin.

CcModules tweakinde de sorun yok telefonda da operatörde de ccmodules de automatic ayarlar da kullanınca lte arama yapılabiliyor 4g elle seçince yapmıyormuş sorun çözüldü teşekkürler. Konu kilit

CcModules tweakinde de sorun yok telefonda da operatörde de ccmodules de automatic ayarlar da kullanınca lte arama yapılabiliyor 4g elle seçince yapmıyormuş sorun çözüldü teşekkürler. Konu kilit

Nasil cozdunuz

bende arama ekrani hic gelmiyor ararken yanliz diger taraftan ararlarken geliyor karsi tarafin

Geri