Çözüldü Arama Esnasında Donma ve Kasma Sorunu

tufancemkir

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba. Telefonum 11.3.1 sürümünde Iphone X. JB yapılıdır. Telefonumda şöyle bir problem var. Mesela birini aradım konuşuyorum, konuşma esnasında uygulamalar arası geçiş yaptığım zaman veya konuşmayı alta alıp başka bir işlem yapmak istediğim zaman telefon ya kilitleniyor yada çok kasmaya başlıyor. Ayrıca bu kasma başladığı zaman konuşmayı sonlandıramıyorum. Konuşma kısmındaki kapatma butonu çalışmıyor . Telefona ya respring yapmam gerekiyor yada yeniden başlatmam gerekiyor. Bu problem telefonu aldığım ilk günden beri var. Yani telefonda JB yokken de vardı. Bu problemi bir tweak yardımıyla çözebilirmiyim ? Her arama geldiğinde telefonu respring yapmaktan gerçekten bıktım.

İphone x gibi bir telefonu nasil kastirabiliyorsunuz anlamiyorum

Cok fazla tweak ve crackli tweak varsa ondan oluyordur

İphone x gibi bir telefonu nasil kastirabiliyorsunuz anlamiyorum

Cok fazla tweak ve crackli tweak varsa ondan oluyordur
Okumadan cevap vermek nedir ? Telefonda bir tane crackli tweak yok . Toplasan 10 tane tweak kuruludur . Ayrıca yukarda da yazdım telefonu aldığımda JB yoktu. JB siz halinde de aynı problem var dedim.

Dostum JB siz halinde bile bu sorun vardıysa eğer en büyük şüpheli donanımdan. Bilmiyorum burada bir bilgisi olan var mıdır ama bi telefoncuya göster istersen.

Telefon arayüzünü kontrol eden en profesyonel tweak CallBarXS ama problemini çözer mi bilmem. Ayrıca 25 TL kadar bir ücreti var crack kurmanı da bu durumda pek önermiyorum.

Dostum JB siz halinde bile bu sorun vardıysa eğer en büyük şüpheli donanımdan. Bilmiyorum burada bir bilgisi olan var mıdır ama bi telefoncuya göster istersen.

Telefon arayüzünü kontrol eden en profesyonel tweak CallBarXS ama problemini çözer mi bilmem. Ayrıca 25 TL kadar bir ücreti var crack kurmanı da bu durumda pek önermiyorum.
Apple ile görüştüm. Güncelleme ile çözüleceği söylendi. Off JB kaybetmek istemiyorum.

Apple ile görüştüm. Güncelleme ile çözüleceği söylendi. Off JB kaybetmek istemiyorum.

Dostum bu güncellemeyle çözülecek birşey değil bence sonuçta X üzerinde 11.3.1 i sadece sen kullanmıyorsun bu şekilde genel bir sorun olsa illa ki senden başka insanlarda geri dönüş yapcaktı bir şekilde senin ios 12 shsh kayıtların yok mu 12 ye yükselebilirsin.

Dostum bu güncellemeyle çözülecek birşey değil bence sonuçta X üzerinde 11.3.1 i sadece sen kullanmıyorsun bu şekilde genel bir sorun olsa illa ki senden başka insanlarda geri dönüş yapcaktı bir şekilde senin ios 12 shsh kayıtların yok mu 12 ye yükselebilirsin.
Malesef yokya. Garantisi var servise göndersem acaba ios update yaparlarmı ?

Sen yapmayın dersen yapmazlar. Ama JB li olduğunu anlamaları durumunda cihazın garanti dışı kalabilir. Mümkün ise JB i tamamen kaldırıp gönder. Delectra falan kullanarak sürümde kaybetmemiş olursun.

Servise gönderdiğinde ilk yapacakları/yaptıracakları iş, yazılım güncelleme olacaktır.

Cihazınızı verimli şekilde kullanmak istiyorsanız servise verin her durumda bu kasma sorunu olması normal değil. Siz güncellenseniz düzelmeye bilir ve sürümü kaybetmiş olursunuz ama serviste donanımsal bir sorun varsa çözerler ve %1 ihtimal ile güncellemeyebilirler

Cihazınızı verimli şekilde kullanmak istiyorsanız servise verin her durumda bu kasma sorunu olması normal değil. Siz güncellenseniz düzelmeye bilir ve sürümü kaybetmiş olursunuz ama serviste donanımsal bir sorun varsa çözerler ve %1 ihtimal ile güncellemeyebilirler
O %1şans bende yok :D.
Servise gönderdiğinde ilk yapacakları/yaptıracakları iş, yazılım güncelleme olacaktır.
Göndermek istemiyorum jbsiz yapamam.
Sen yapmayın dersen yapmazlar. Ama JB li olduğunu anlamaları durumunda cihazın garanti dışı kalabilir. Mümkün ise JB i tamamen kaldırıp gönder. Delectra falan kullanarak sürümde kaybetmemiş olursun.
Delectra yapmadan göndermem. Donanımsal ağrıza ise ne olur ? Tamir mi ederler ? Değişim mi yaparlar ?

Cihazı sıfır mı aldınız ikinci el mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O %1şans bende yok :D.

Göndermek istemiyorum jbsiz yapamam.

Delectra yapmadan göndermem. Donanımsal ağrıza ise ne olur ? Tamir mi ederler ? Değişim mi yaparlar ?

%90 değişim olur ama birde şöyle düşün düşük sürüm cihaz verme ihtimalleri de var 12.1.4 de jb beklerken cihaz değiştirip 12.1.2 ye çat diye JB yapan arkadaşlar gördüm ben şans işi

%90 değişim olur ama birde şöyle düşün düşük sürüm cihaz verme ihtimalleri de var 12.1.4 de jb beklerken cihaz değiştirip 12.1.2 ye çat diye JB yapan arkadaşlar gördüm ben şans işi
Tekrardan aradılar. 11.3.1 Iphone X'lerde bu sorun kronik sorunmuş. Ne değişim nede tamir gerekiyormuş. Sadece update etmem lazımmış. Bu şekilde kullanıcaz artık.

Dfuda çözülüyo ama jb gidiyor. Jbyi şu ara kaybedemem.

Jb gider bende 11.3 de jb den vaz geçip 12.1.2 güncelleyip jb bekledim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senden başka 11.3.1 X kullanıcısı yok mu acaba hiç duymadım bu sorunu ben ama

.

Son düzenleme:
.

Son düzenleme:
Bendede 11.3.1 de ayni sorunlar oluyordu tekrar sıfırlayıp jb yaptim gerekli guncelleme disinda 19 guncellemeyi yapmayinca sorun yasamadim guncellemelerden kaynaklı jb de kasma donma yasadim ama senin sorunun telefonla alakalı görünüyor servise gondermen lazım o zamanda jb silmelisin zaten servistede son sürüme guncellerler mecbur servis yolu arkadaşım

Geri