Arçelik ten deneyimi olan varmı Arkadaşlar ?

blueblue

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar XR almayı düşünüyorum heryerde ve sitede 64 lük modeli 6500 ken arçelikte 5900 .. Sizce alınırmı güvenilirmi Arçelik.. Bilgisi ve Deneyimi olan kardeşlerim varsa yardımcı olabilirlermi ??

Apple yetkili satıcısı ne kadar güvensiz olabilir ki sonuçta distribütör garantisi verecekler bunun sorgulamasını da kafanız da soru işareti var ise sorup öğrenirsiniz

Migros da iPhone 11 sattı 5500 e geçen hafta

Kusura bakma da, sende maşallah her yeri sordun. Ben gerildim resmen. Buradan da alacağını düşünmüyorum.

benim 5 milyarlık telefonu marketten iki kilo domates alır gibi alacak bir babam yok senin gibi .. bu parayı kolay kazanmıyorum dostm

Sorduğun marka Türkiye'de sayılı, büyük beyaz eşya şirketlerinden. Ne gibi bir sorun yaşamayı düşünüyorsun ? Yeni açılan bir marka değil ya.

benim 5 milyarlık telefonu marketten iki kilo domates alır gibi alacak bir babam yok senin gibi .. bu parayı kolay kazanmıyorum dostm
Arçelikten gönül rahatlığı ile alabilirsin, herhangi bir sorun yaşamazsın, oldu da yaşadın diyelim sorununu her türlü çözerler.

Baban kimdir nedir bilmiyorum ama haddini aştığın kesin! Daha sana verilen mesajlara teşekkür etmekten acizsin, hadsiz! Okuruz yakında şuradan telefon aldım, bozuldu ne yapacağım diye.

Parayı kolay kazanmıyorsan bu telefon sana göre değil. Herhangi bir sorununda düşürme veya başka bir problemde tamir ücreti fazla olur bu sorunlar kafana takılır kendini üzersin. Yol yakından vazgeçip başka modellere yönelmelisin.

Parayı kolay kazanmıyorsan bu telefon sana göre değil. Herhangi bir sorununda düşürme veya başka bir problemde tamir ücreti fazla olur bu sorunlar kafana takılır kendini üzersin. Yol yakından vazgeçip başka modellere yönelmelisin.

Haklı.

Ben beko bayisiyimde sen ne konuda güvence istiyorsun bu konu neden acma gereği duydun onu anlamıs degilim :)

Geri