Tweak AppSync Unified iOS11 için Güncellendi

Appsync 9.0 bende çalışmadı. İpa yükleniyor ikon görüntüsü geliyor ancak ikona basınca uygulama açılıyor ve geri kapanıyor.

Bende de aynı sorun var 9 sürümünde gerçi 6.1 de aynı şekilde örn pc den yüklüyorum uygulama simgesine dokununca kapanıyor yardım edebilecek var mı

Bende de aynı sorun var 9 sürümünde gerçi 6.1 de aynı şekilde örn pc den yüklüyorum uygulama simgesine dokununca kapanıyor yardım edebilecek var mı

Bende de ayni sorun var belki 20-30 tane crackli uygulama indirdim yüklüyorum telefona simge geliyor ama açılmıyor oyunlar ve uygulamalar telefon iPhone 7 Plus 11.1.1 ve appsync 9 yüklü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende de ayni sorun var belki 20-30 tane crackli uygulama indirdim yüklüyorum telefona simge geliyor ama açılmıyor oyunlar ve uygulamalar telefon iPhone 7 Plus 11.1.1 ve appsync 9 yüklü

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Benim cihaz da iPhone X 11.1.2 bi usta yardımcı olaydı keşke

Mesela ben appcake nin sitesinden pc ye ipa indiriyorum pphelper ile pc den yüklediklerim de ahnı şekil açılmıyor bu tweak installer pc için uygulama mı ipa yüklemek için

Electra Tweak Yükleme Programı

buradaki programı bilgisayarınıza indirip telefonunuza da Appsync Unified+Appinst i kurduysanız, indirdiğiniz ipa da sorunsuzsa pc den yükleme yapabilirsiniz. Appcake ile yapamazsınız şu anda

Konusunu da açacağım ama biraz sürecek

Pc den deneyip yazıyorum
[automerge]1520279974[/automerge]
pc den de bu şekilde yazıyor ama simge gelmiyor telefona yüklemiyor sanırsam

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    559.8 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
3. ipayı da sorunsuz yükledim. Nasıl yüklenir konusunu açıyorum birazdan..
yani wifi dan gördüğü garanti respring tuşuna bastığımda tweak intaller den cihaz respring oluyor ama fotoda da attığım yandaki yazılar çok hızlı geçiyor ve cihaz respring oluyor ama uygulama yok

yani wifi dan gördüğü garanti respring tuşuna bastığımda tweak intaller den cihaz respring oluyor ama fotoda da attığım yandaki yazılar çok hızlı geçiyor ve cihaz respring oluyor ama uygulama yok

Buradaki yazıların son kısmına dikkat edersen /electra/tweakinstaller/ konumunda gösterdiğin dosyayı bulamadığından yükleme yapamıyor. ipa nın olduğu klasörü kontrol edebilir misin? Doğru yer mi?
1520280931348.png

Puffin Browser Pro.ipa does not exist yazıyor yüklemiyor bende de aynı
[automerge]1520282271[/automerge]
ok winscp ile telefona bağlanıp ana kökteki electraya girip içine tweakinstaller klasörü oluşturup ipaları bu klasöre atmamız gerekiyor. Ancak ipa yüklenince yine açılmıyor appsync de sıkıntı var sanırım bende çalışmıyor cihaz iphone 6 64 gb

Son düzenleme:
Önemli olan APPsync 9.0 çalışıyor mu ben çalşıtıramadım bir türlü ipa yüklenior ama açılmıyor geri kapanıyor bunun çözümü var mı

programı klasöre çıkartıp mı yükleme yapmayı dener misniiz? direk rar veya zip içerisinden çalıştırıyorsunuz sanırım.

Geri