AppSync Unified (iOS 5.0 - 12.2)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

pincirs

Aktif Üye
JailbreakTR
d42467479e8e0e1adb3354aa30480d42.jpg

Geliştirici tam bir güncelleme yayınlayana kadar yüklemeyin!

Tweak: AppSync Unified
Deb:
Sürüm:[/B] 32.0-1
Uyumluluk: iOS 5.0 - 12.2
Açıklama: AppSync Unified, iOS aygıtınızda imzasız, sahte veya geçici imzalı IPA paketlerinin yüklenmesine olanak tanır.

NOT: A12 ve A12X işlemcili cihazlarda çalışmamaktadır. Yine de tweakı yüklediyseniz eğer hemen kaldırın. Tweakı kaldırmadan telefon kapanırsa ya da reset atarsa bootloop a düşebilir, JB nizden olabilir, sürüm kaybedebilirsiniz !

Arkadaşlar geliştirici henüz 12.2 ile uyumlu sürümü çıkartmadığı için mevcut 32.0 sürümüne edit yaparak sizlere sunuyorum. Sorunsuz çalışmaktadır.

Moderatör tarafından düzenlendi:
.deb dosyalarınıda yüklemek için gerekiyormu bu

Hocam ben yüklüyorum filza ile böyle oluyor ama bişey yüklenmiyor

Ekli dosyalar

• 9F70B397-EA35-4029-99B7-7B0BE791A22F.png
    9F70B397-EA35-4029-99B7-7B0BE791A22F.png
    355 KB · Görüntüleme: 39
yapıyorum hocam olmuyor ama acaba ilk oyunu appstoreden yükleyip bunu öylemi yüklemem gerekiyor

yapıyorum hocam olmuyor ama acaba ilk oyunu appstoreden yükleyip bunu öylemi yüklemem gerekiyor

Yükleme sonrası ayarlara ve ana ekrana herhangi bir uygulama ikonu gelmez.

Appstore den ücretli oyunu appsync ile indiremezsin. Oyunun ipa dosyasını internetten bularak itools vb. Programlar ile yükleyeceksin cihazına.

nereye gelir peki hocam daha dogrusu ben jailbreak hileli oyunları nasıl yüklerim filzadan

Yüklediğiniz zaman Cydia da kurulu tweakler bölümünde görünür hocam AppSync Unified 32.0-1 olarak

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri