Neler yeni

Çözüldü AppStore'dan Uygulama İndirilemiyor

Cihazı succession ile restore ettim. Tek kelimeyle harika..
Oldukça stabil bir şekilde ipsw indirdi ve restore işlemlerine başladı. Yarım saatte cihaz tamamen restore oldu.
AppStore'dan uygulamaları da indirebiliyorum, sorunum çözülmüştür arkadaşlar. Önerilerini sunan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum :)

Cihazı succession ile restore ettim. Tek kelimeyle harika..
Oldukça stabil bir şekilde ipsw indirdi ve restore işlemlerine başladı. Yarım saatte cihaz tamamen restore oldu.
AppStore'dan uygulamaları da indirebiliyorum, sorunum çözülmüştür arkadaşlar. Önerilerini sunan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum :)
kardeşim bu succesion tweaki nereden indirdin acaba....?

Sorun tekrar etti. Muhtemelen eklediğim repo veya kullandığım tweak'lerden birinde problem olduğu kanısındayım. Özellikle Minimal Hosts Blocker tweaki sanki ortalığı karıştırıyor. Şimdi succession ile tekrar restore edeceğim

Sorun tekrar etti. Muhtemelen eklediğim repo veya kullandığım tweak'lerden birinde problem olduğu kanısındayım. Özellikle Minimal Hosts Blocker tweaki sanki ortalığı karıştırıyor. Şimdi succession ile tekrar restore edeceğim

Host blocker tweakını kaldır sadece.

Tweak : „App Admin“ varsa tekrar yükle düzelmesi lazım... Dışardan kurduğun ipalar neden olmuştur

JailbreakTR
AppAdmin kurmadan da denedim, olmadı abi. Kurduktan sonra da olmuyor, hata aynı
[automerge]1555681656[/automerge]
Filza ile temizle yaptınmı.
deniyorum hemen
[automerge]1555689989[/automerge]
malesef olmadı. cihazı restore ettim, yeniden jb kurdum ve bir iki lisanslı tweak kurmama rağmen, AppStore'u kullanamıyorum. Çok enteresan bir sorun

Son düzenleme:
AppAdmin kurmadan da denedim, olmadı abi. Kurduktan sonra da olmuyor, hata aynı
[automerge]1555681656[/automerge]

deniyorum hemen
[automerge]1555689989[/automerge]
malesef olmadı. cihazı restore ettim, yeniden jb kurdum ve bir iki lisanslı tweak kurmama rağmen, AppStore'u kullanamıyorum. Çok enteresan bir sorun
Telefonun dilini ingilizce yapıp denermisin.

Hocam aynı sorun birebir bende de var. Restore edecektim ama sizin sorun yine tekerrür etti demeniz üzerine boşuna restore etmeyeyim. Çok gıcık bir durum. Cidden bu sorunu çözebilecek en azından neyin sebep olduğunu bulabilecek var mı?

Geri