appstore uygulama ve güncelemeler yüklenmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Seymes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seymes

Aktif Üye
JailbreakTR
arkadaşlar appstoreden uygulama veya güncelemeleri yükleyemiyorum indirme olmuyor hiç bir şey olmuyor şu şekilde söylüyor yüklenemiyor lütfen daha sonra yeniden deneyin diye ne yapmam lazım yardım edebilirmişsiniz şimdiden teşekkürler
[automerge]1567457921[/automerge]
46072B66-74B3-4E80-96FF-4AA47EFCCE67.jpeg
[automerge]1567458042[/automerge]
arkadaşlar appstoreden uygulama veya güncelemeleri yükleyemiyorum indirme olmuyor hiç bir şey olmuyor şu şekilde söylüyor yüklenemiyor lütfen daha sonra yeniden deneyin diye ne yapmam lazım yardım edebilirmişsiniz şimdiden teşekkürler
[automerge]1567457921[/automerge]
46072B66-74B3-4E80-96FF-4AA47EFCCE67.jpeg
Bu şekilde hata veriyor yaaa deli olacam ağ ayarlarını sıfırladım ama olmuyor yardım edin lütfen 🙏

Son düzenleme:
Appstore++ ve localappstore benzeri tweak yüklediyseniz cydia dan kaldırın.

yok hocam sadece apcake vardı zaten cydiayada giremiyorum deaktif uncdede sıkıntı var
[automerge]1567460380[/automerge]

denedim hocam

deaktif demişsin cydiadan silip sonra icleaner la temizlik yapıp denedin mi

apple hesabından çıkıp girin demişler onu da deneyebilirsin ama bilgiler gidiyormuydu hatırlamıyorum

deaktif demişsin cydiadan silip sonra icleaner la temizlik yapıp denedin mi

apple hesabından çıkıp girin demişler onu da deneyebilirsin ama bilgiler gidiyormuydu hatırlamıyorum
tlfonu kapatıp açtım zaten cydia aktifsizleşti unc0verde atıyor beni aktifleştirmiyorum ağ ayarlarını sıfırladım başka hesapla girip indirme yapim dedim olmadı hesap açtım başka genede olmadı anlamadım acaba format mı çeksem

tlfonu kapatıp açtım zaten cydia aktifsizleşti unc0verde atıyor beni aktifleştirmiyorum ağ ayarlarını sıfırladım başka hesapla girip indirme yapim dedim olmadı hesap açtım başka genede olmadı anlamadım acaba format mı çeksem

he unc0ver da acilmiyor
formati baskasi denemiş gene ayni diyor

evet denemişlere benim problem farklı hocam appstore uygulamalarını indiremiyorum imzalar kapanmadan evvel formatladım bakalım ne olacak:)

telefonun dilini ingilizce yapın sonra tekrar türkçe yapın ve yeniden deneyin.

Merhabalar. Telefonu jailbreakli iken kullandığınız bir tweak sorunu başlatmış. Jailbreak aktif edip restoreroofs yaparak bütün tweakleri ayarlarını silerek çözüm geliyor aklıma. Daha kısa yol son yüklediğiniz tweak ve kalıntılarını silerek de deneyebilirsiniz.

telefonun dilini ingilizce yapın sonra tekrar türkçe yapın ve yeniden deneyin.
yaptım olmadı jayi şuan aktif ettim ve bütün tweakler sildim dün formatta attım düzelmişti jb yaptım tekrar aynı oldu
[automerge]1567552913[/automerge]
Merhabalar. Telefonu jailbreakli iken kullandığınız bir tweak sorunu başlatmış. Jailbreak aktif edip restoreroofs yaparak bütün tweakleri ayarlarını silerek çözüm geliyor aklıma. Daha kısa yol son yüklediğiniz tweak ve kalıntılarını silerek de deneyebilirsiniz.
onuda yaptım maalesef olmadı yaa :((((((( lütfen yardımcı olun kafayı yisem kaç forumu gezdim ama yokkkk
[automerge]1567553402[/automerge]
jbyide tekrardan unc0ver ile sildim yok **** bu tlfon benle dalga geçiyor sabahtandır apple küfür ediyorum:DDDD
[automerge]1567553538[/automerge]
bütün tweakleri sildim tertemiz

Son düzenleme:
@Seymes
Şimdi sakin ol ve sorduğum soruları cevapla...

1. Jailbreak aktif mi ?

@Seymes
Şimdi sakin ol ve sorduğum soruları cevapla...

1. Jailbreak aktif mi ?
evet aktif
[automerge]1567556240[/automerge]
cydiadaki bütün tweak ve yüklediğim kaynakları sildim restorerofs yaptım her türlü denedim ama olmadı lütfen yardım edin
[automerge]1567556587[/automerge]
tmm düzeldi çok şükür nasıl düzeldi derseniz hiç bir bilgim yok çok şeyler denedim :)))

Son düzenleme:
Geri