Beyler iphone x 12.1.2 uncover beta 48 jailbreak sürümüm mevcut appstore dan ne uygulama güncelleyebiliyorum nede yükleyebiliyorum ekran hep bu şekilde kalıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Yaptım kardeşim ama malesef düzelmediiCloud şifreni değiştirip tekrar giriş yap düzelecektir dostum
Bunu da denedim olmadı malesefKardeş önce ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı birakıp bir dene bakalım sorun yoksa tweakleri tek tek devreye sokarak dene.hangi tweaki devreye soktuktan sonra sorun başlarsa sorunlu tweak odur.tweaki kaldır sonra...tabi inşallah sorun tweaklerden biridir...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaptım kardeşim ama malesef düzelmedi
[automerge]1554315066[/automerge]
Bunu da denedim olmadı malesef
Evet ilk önce çıkış yaptım sonra şifremi de değiştirdim olmadı kardeşimIcloud tan çıkıp tekrar girmeyi denediniz mi...?
Evet ilk önce çıkış yaptım sonra şifremi de değiştirdim olmadı kardeşim
Evet ilk önce çıkış yaptım sonra şifremi de değiştirdim olmadı kardeşim
Peki jailbreaksizkende durum aynı mı...?
Hostblockeri icleaner dan kullanıyordum devre dışı bıraktım appadmin hiç yüklemedim locallapstore vardı sildim geri kalan herşeyi yaptım yine olmadıHostblocker, hücresel ve vpn ile ilgili bir tweak veya app admin gibi appstore etkileyecek bir tweak yükledinmi ?
Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene düzelmezse cihazı reboot et ve tekrar jb yap
Jb devre dışıykende aynıPeki jailbreaksizkende durum aynı mı...?
Jb devre dışıykende aynı
Icloud tan çıkıp tekrar girmeyi denediniz mi...?
Evet bunlar mevcut fakat ilk jbden beridir kullandığım şeylerdi sorun başka yerden kaynaklı sanırımBu hata yüzünden hep jailbreak işlemini tekrardan yapmak zorunda kaldım.
Crack tweak ve repo varsa kurtul.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deneyeyim de hiç umut yokYapma ya...peki kardeş telefonun dilini değiştirip bir denesene...iingilizce yap..
Malesef denedim en güncel unc0ver kullanıyorum sildim yükledim olmadıUnc0veri sil yeniden yukle
Valla oldu ne alaka ya dil değiştirmeyle gram ümit yoktu ama bir umut değiştim belki olur diye düzeldi kardeşim çok sağolYapma ya...peki kardeş telefonun dilini değiştirip bir denesene...iingilizce yap..