AppStore++ tweaki hata alıyorum

darkhopess

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba,

AppStore++ son sürüm kullanıyorum. Tweak’i kullanmak isterken bir hata alıyorum. Bugün yazılım güncellemesi yaptım. IPhone 6 kullanıcısıyım, 12.4.5’ten 12.4.8 sürümüne güncelledim. Yazılım güncellemesi yapmadan önce tweak güzelce çalışıyordu, güncellemeden sonra böyle bir hata vermeye başladı. Sorun ne olabilir?

628390D5-0A99-4F0B-B224-AB555E605CB1.png

Cihaz
IPhone 6
Sürüm
12.4.8
Anladım, eğer dediğin gibiyse güncelleme beklemek lazım. Bildiğin, çalışan bir AppStore++ alternatifi var mı?
Manual Install kısmı çalışıyor. Bende de aynı hatayı vermeye başladı.Manual Install kısmından sürüm düşürebiliyorum uygulamaların.

Anladım, eğer dediğin gibiyse güncelleme beklemek lazım. Bildiğin, çalışan bir AppStore++ alternatifi var mı?
Eski sürüme geçmek istiyorsan şuanlık sağlıklı bir şey söyleyemem.
[automerge]1595268246[/automerge]
Manual Install kısmı çalışıyor. Bende de aynı hatayı vermeye başladı.Manual Install kısmından sürüm düşürebiliyorum uygulamaların.
Bazı uygulamalarda çalışıyor mesela VSCO ama bazı uygulamalarda artık çalışmıyor.

Bugün gün içinde telefona tekrar jb attım ve tekrar denediğimde sorun çözüldü, tweak çalıştı. Şu an hata vermiyor ama “güncellemeleri engelleme” özelliği stabil çalışmıyor sanırım.

Merhaba,

AppStore++ son sürüm kullanıyorum. Tweak’i kullanmak isterken bir hata alıyorum. Bugün yazılım güncellemesi yaptım. IPhone 6 kullanıcısıyım, 12.4.5’ten 12.4.8 sürümüne güncelledim. Yazılım güncellemesi yapmadan önce tweak güzelce çalışıyordu, güncellemeden sonra böyle bir hata vermeye başladı. Sorun ne olabilir?

Ekli dosyayı görüntüle 17801
Bu hata bende de oluştu, reJb fayda etmedi.

Tweak kafasına göre çalışıyor. Bazen denediğimde çalışmıyor bazen ise çalışıyor, anlamış değilim.

Evet haklısın kardeş, ben de bugün çalışıyor, kafasına göre, sanki üzerine basınca süre uzayınca çalışmıyor, hızlı bulunca açılıyor eski sürümler. Belki de internet hızı ile alakalı.
3b7cbe38875f98b944bb6bc7ebc1c0c5.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri