Appstore da şuan olmayan bir uygulamayı nasıl yükleyebilirim?

DenizHoca

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,
üniversiteye gidecem ve laptopum yok. İphone 7 kullanıcısıyım iplay radio & müsic diye güzel bi uygulama varmış ama appstore dan kaldırıldı bizim bi arkadaşta gördüm müzik indirip offline dinlemeye yarıyor. Şuanlık müziklerim yeterli fakat ilerde indirmek istersem diye soruyorum bi şekilde indirme şansım var mı bu programı ?

ios 13.3.1 jbsiz, pc var(şuanlık)

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,
üniversiteye gidecem ve laptopum yok. İphone 7 kullanıcısıyım iplay radio & müsic diye güzel bi uygulama varmış ama appstore dan kaldırıldı bizim bi arkadaşta gördüm müzik indirip offline dinlemeye yarıyor. Şuanlık müziklerim yeterli fakat ilerde indirmek istersem diye soruyorum bi şekilde indirme şansım var mı bu programı ?

ios 13.3.1 jbsiz, pc var(şuanlık)

Tahmin yürüterek söylüyorum;
Arkadaşın icloud hesabından Appstore’a giriş yapıp indiremez misin? Bende de markette olmayan uygulamalar hesapta görünüyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Arkadaşınızın hesabı ile cihazınızdan giriş yapın, hesabın indirilenler kısmından uygulamayı indirebilirsiniz.

Deneyeceğim çok teşekkürler bi kaç güne haber veririm size

Deneyeceğim çok teşekkürler bi kaç güne haber veririm size
Ayrıca bu uygulamada işini görecektir.

Son düzenleme:
Ayrıca bu uygulamada işini görecektir.

Bu uygulamanın reklamlarını bir türlü engelleyemedim, flex ile de uğraştım olmadı. Satınalma dışında yöntem Bilen var mı. Uygulama çok iyi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri