telefonum kapandı ve açılmıyor apple logosunda takılı kalıyor
- Cihaz
- iphone 7 plus
shsh kaydını almamışşın anlaşılan. Hard reset deneyin olmazsa son sürüme güncelleyinsürüm 12 shsh kaydı dediğiniz nedir
icloud erase dene bi itunes elmadayken cihazı görüyor mu? öyleyse iclouda giriş yap internetten find my iphone ile sıfırlaituneste bağlıyamıyorum kilitli diye uyarı veriyor itunes
icloud erase yap find my şphone ile. Pc den gir iclouda yapbilgisayar cihazı görüyor ama itunes uyarı veriyor yoksa bilgisayarıma geliyor usb
bir şekilde geç onları. güvenlik sorularıyla girebilmen lazımdoğrulama şifresi istiyor bu sefer sms geliyo heralde
2. numara derken anlamadım. onu o sırada istemezki güvenlik sorusuyla giriş yapılır2.ci bi telefon numarası istiyor verseniz size gelse kod 2. telefonum yok
Kardeş telefon numarası senin hesap açarkenki numaran orada başka seçenek vardır. dikkatli bak kutucukların altında oluyorgüvenlik sorusu istemiyor telefon numarası istiyor şifre gelecek
İki Faktörlü Kimlik Doğrulama
Kardeş şifreni unutmadın sen. Doğrulamayı atlatmak için orada seçenek oluyo telefona her dk ulaşabilir olacsk değilsin. seçenek var dikkatli bakabi yok başka seçenek komple şifremi unuttum desem en bastan şifre belirlesem olurmu
dfu modunda baglandım itunese yazılm guncelle desem duzelırmıKardeş şifreni unutmadın sen. Doğrulamayı atlatmak için orada seçenek oluyo telefona her dk ulaşabilir olacsk değilsin. seçenek var dikkatli bak
cihaz sıkıntısız calısır dimi jailsiz olmasınada razıyım suan :)12.3.1 sürümüne güncellenir cihaz.