apple kimliğim kilitlendi jb yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Truex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Truex

Kayıtlı Üye
JailbreakTR

böyle bir video sayesinde uygulamayı kullanarak kilidi kaldırdım videodaki işlemde usb ile jb yapmakta vardı jb yaptım kilidi kaldırdım fakat şu an telefonumda kimseyi arayamıyorum yeni bir apple kimliğine giriş yapamıyorum ve jb de tutarsız çalışıyor mesela instagram++ yükledim gözükmüyor.

Ben ne yapmam gerekiyor arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Yaptığınız bu yöntemle birkaç servisi kapatıyor. Bu yüzden işlemlerinizi yapamıyorsunuz. jb ile alakalı sorununuz ise tweak veya repo kaynaklı ya da insta sürümü yüksek ondan işlem görmüyordur. bypass yöntemi ile alakalı değil. telegram kanalından pincirs bulun ve iletişime geçin. sitede de üyeydi. bypass yöntemlerinde bilgilidir kendisi @pincirs

Yaptığınız bu yöntemle birkaç servisi kapatıyor. Bu yüzden işlemlerinizi yapamıyorsunuz. jb ile alakalı sorununuz ise tweak veya repo kaynaklı ya da insta sürümü yüksek ondan işlem görmüyordur. bypass yöntemi ile alakalı değil. telegram kanalından pincirs bulun ve iletişime geçin. sitede de üyeydi. bypass yöntemlerinde bilgilidir kendisi @pincirs
Yanıtınız için teşekkür ederim bypass dediğiniz şey kilidi kaldırmak için kullandığım method demi hocam? söylediğiniz beyefendi devre dışı bırakılan servisleri aktif etme konusunda bilgili doğru mu anladım

Yanıtınız için teşekkür ederim bypass dediğiniz şey kilidi kaldırmak için kullandığım method demi hocam? söylediğiniz beyefendi devre dışı bırakılan servisleri aktif etme konusunda bilgili doğru mu anladım
Evet icloud bypass diye geçer bu yaptığınız olay. Söylediğim kişi ile iletişime geçerseniz size herşeyini açıklayacaktır. Eğer onarım mümkünse ücretini vs size bildirir. İyi forumlar.

Geri