vahcet12 Aktif Üye JailbreakTR 13 Kas 2020 #2 Her imza kapandığından sanki bulunduğum sürüme değilde imzası kapanan sürüme JB gelecekmiş gibi hissediyorum :(
Her imza kapandığından sanki bulunduğum sürüme değilde imzası kapanan sürüme JB gelecekmiş gibi hissediyorum :(
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 13 Kas 2020 #3 Bu ne arkadaş eskiden 1 ay bekletirlerdi şimdi haftasını görmüyor imzayı kapatıyorlar. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu ne arkadaş eskiden 1 ay bekletirlerdi şimdi haftasını görmüyor imzayı kapatıyorlar. Sent from my iPhone using Tapatalk
blue1910 Aktif Üye JailbreakTR 13 Kas 2020 #4 Umarım 14.1 e jail gelmez de pişman olmayız. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vahcet12 Aktif Üye JailbreakTR 13 Kas 2020 #5 blue1910: Umarım 14.1 e jail gelmez de pişman olmayız. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... İnşallah :) zaten canım cum cum ediyor ios14 diyede bekliyorum 13'te...
blue1910: Umarım 14.1 e jail gelmez de pişman olmayız. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... İnşallah :) zaten canım cum cum ediyor ios14 diyede bekliyorum 13'te...