yilmaz Kayıtlı Üye JailbreakTR 28 Ağu 2018 #3 bu gün hepp ugrastim ben bunu ne itunesden ne telefondan yükleyemedim hep 12/9 beta geliyor 12/11 gelmiyor
bu gün hepp ugrastim ben bunu ne itunesden ne telefondan yükleyemedim hep 12/9 beta geliyor 12/11 gelmiyor
P penah0 Kayıtlı Üye JailbreakTR 12 Eyl 2018 #6 ne zaman ios 12 final yayınlandı haberini okuycam ben o zamanları görücekmiyiz acaba
yusuf_ Yetkili Administrator 12 Eyl 2018 #7 penah0: ne zaman ios 12 final yayınlandı haberini okuycam ben o zamanları görücekmiyiz acaba Genişletmek için tıkla ... Merak etmeyin 15-20 güne yayınlanacaktır.
penah0: ne zaman ios 12 final yayınlandı haberini okuycam ben o zamanları görücekmiyiz acaba Genişletmek için tıkla ... Merak etmeyin 15-20 güne yayınlanacaktır.
Adrenaline Aktif Üye JailbreakTR 14 Eyl 2018 #8 Arkadaşlar bi arkadaşım 6s telefon alacak cihazda ios12 yüklü kullanan arkadaşlar ios12 nasıl stabil mi cihazı kasar mı
Arkadaşlar bi arkadaşım 6s telefon alacak cihazda ios12 yüklü kullanan arkadaşlar ios12 nasıl stabil mi cihazı kasar mı
yusuf_ Yetkili Administrator 16 Eyl 2018 #9 GeniuS: Arkadaşlar bi arkadaşım 6s telefon alacak cihazda ios12 yüklü kullanan arkadaşlar ios12 nasıl stabil mi cihazı kasar mı Genişletmek için tıkla ... Aksine iOS 11'den çok daha iyi çalışıyor. Daha hızlı daha az güç harcıyor.
GeniuS: Arkadaşlar bi arkadaşım 6s telefon alacak cihazda ios12 yüklü kullanan arkadaşlar ios12 nasıl stabil mi cihazı kasar mı Genişletmek için tıkla ... Aksine iOS 11'den çok daha iyi çalışıyor. Daha hızlı daha az güç harcıyor.
P penah0 Kayıtlı Üye JailbreakTR 17 Eyl 2018 #10 sen yusuf.ozgul: Aksine iOS 11'den çok daha iyi çalışıyor. Daha hızlı daha az güç harcıyor. Genişletmek için tıkla ... ota olarakmi kurdun yani kablo yüzerinden
sen yusuf.ozgul: Aksine iOS 11'den çok daha iyi çalışıyor. Daha hızlı daha az güç harcıyor. Genişletmek için tıkla ... ota olarakmi kurdun yani kablo yüzerinden
yusuf_ Yetkili Administrator 24 Eyl 2018 #11 penah0: sen ota olarakmi kurdun yani kablo yüzerinden Genişletmek için tıkla ... Temiz kurulum ile