Neler yeni

Apple IOS 12.1.1 Beta 3 imzasını AÇTI

Yaparız en azından deneriz ama imza açıkken bile denedim bugün shsh2 kaydı alamıyorum.Alsam deneyeceğim.Sizin elinizde var mı ?

Beta 3 için alamazsın hocam büyük ihtimalle. Ben de kayıt olmasa da akşam yukarıda ki yöntem ile geçmeye çalışacağım. Deneyen varsa yazarsa çok makbule geçer.

Beta 3 için alamazsın hocam büyük ihtimalle. Ben de kayıt olmasa da akşam yukarıda ki yöntem ile geçmeye çalışacağım. Deneyen varsa yazarsa çok makbule geçer.
O yöntemde shsh2 kaydı kullanıyor zaten.Kayıt olmadan geçemeyiz.Videodada kullanıyor zaten sen hangi yöntemi diyorsun ?

O yöntemde shsh2 kaydı kullanıyor zaten.Kayıt olmadan geçemeyiz.Videodada kullanıyor zaten sen hangi yöntemi diyorsun ?
Hocam videoya bakmamıştım kusura bakma. Shsh kaydı almaya çalışacağız o zaman daha önce almadım hiç shsh konusuna bir göz gezdireyim birazdan bakarım alınıyor mu diye

Yok hocam 12.1.3 ve 12.1.4 ün shsh2 kayıtlarının içleri dolu ama beta3 ün boş.İmza açık görünüyorkende yaptım defalarca ama olmuyor.Kayıtı alabilsek belki düşürürdük sürümü
bende 12.1.1. Beta 3 ün shsh kaydı var, şimdi sürümüm 12.1.4, nasıl düşürecez?

Yukarıdaki Reddit paylaşımı hariç elle tutulur bişey yok PC başın geçince onu deneyeceğim bende.Sizde deneyim yorumlarda dün bugün yapabildiğini söyleyenler olmuş

12.1.3 SSH kaydı alıp geri dönüş yapın bence galiba açıklar yayınlanmış 12.1.3 için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İmzalar kapanmış hocam. Olur da açılırsa foruma konu açmışlar buradan bakabilirsin.

Geri