Tweak Apple File Conduit 2 Cannathea

Kn0ax

Aktif Üye
JailbreakTR
Evet arkadaşlar sonunda beklediğimiz AFC2 çıktı fakat saurik tarafından değil Cannathea adlı developer geliştirdi :hahaha:.
AFC 2 ne diyenler olabilir aramızda:
Bu arkadaş bizi iFunBox iTools4 vb. PC programlarında ssh'siz şekilde cihazımızın dosya sistemine ulaştırıyor
10.x ve 11.x için çalıştığını belirtilen ve gayet stabil olduğunu Reddit üzerinde görebilirsiniz.( )
Şu anda BigBoss Reposunda bulunuyor.
Paket link'i:
Uyumluluk:10.x 11.x (11.4ve üzeri test edilmedi ve edilemez {şimdilik😜})

Bu AFC2 yıllardır kurulu fakat bir benim işime yaramıyor sanırım. Filza ve SFTP ile FileZilla varken, neden yardımcı programlarla dosya sistemine erişmeye çalışırsın ki?

Bu dediklerinin hepsi ssh ile çalışıyor ama iTools vb programlar çok güzel işler yapabiliyor ama dikkatli olmakta fayda var.
Bu AFC2 yıllardır kurulu fakat bir benim işime yaramıyor sanırım. Filza ve SFTP ile FileZilla varken, neden yardımcı programlarla dosya sistemine erişmeye çalışırsın ki?

Direkt pc ye bağlayıp filza tarzı uygulamalar yerine kopyala yapıştır yapmak gayet işlevsel 😊👍🏾
Ufak tefek işler olduğu zaman Filza ile halledilebiliyor. Kopyala-Yapıştır işlerim olduğu zaman da FileZilla kullanıyorum dediğim gibi, bana da telefonu kabloyla PC'ye bağlamak zor geliyor. Wi-Fi gibi bir icat varken. Büyük dosya transferleri yapacaklar için faydalı olabilir tabii ki.

Ufak tefek işler olduğu zaman Filza ile halledilebiliyor. Kopyala-Yapıştır işlerim olduğu zaman da FileZilla kullanıyorum dediğim gibi, bana da telefonu kabloyla PC'ye bağlamak zor geliyor. Wi-Fi gibi bir icat varken. Büyük dosya transferleri yapacaklar için faydalı olabilir tabii ki.
Yeni evimde altyapı yok WiFi yok el mahkum 😊 yoksa istemez miyim fiber ile bağlanmayı dosya transferi yapmayı 😂

İphone 11 serisi için kullanılacak alternatif var mı?
Uyumlu görünüyor lakin 3uTools'da jailbreak-root kısmı görünmüyor.

Winscp benzeri uygulamalarda dosya boyutu yüksek olduğundan işlemde uzun sürüyor maalesef.

İphone 11 serisi için kullanılacak alternatif var mı?
Uyumlu görünüyor lakin 3uTools'da jailbreak-root kısmı görünmüyor.

Winscp benzeri uygulamalarda dosya boyutu yüksek olduğundan işlemde uzun sürüyor maalesef.

Tweakı yükledikten sonra cihazı reboot edin ve tekrar jb yapın

Tweakı yükledikten sonra cihazı reboot edin ve tekrar jb yapın

Ben rootfs den sonra tekrar yükledim kırmızı yazılar çıktı, tabi reboot yapmadım, cihaz resmen dondu, tekrar Rootfs yaptım. Bi daha yüklemeye korkuyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweak güncelleme aldı 13.7'ye kadar olan sürümlerde çalışıyor artık. Teşekkürler @efsane abi.

Test Cihazı : İphone 11 :okay:

Geri