Neler yeni

Apple Arcade İndirdigim Oyunu İpa Olarak Çıkartmak İstiyorum

Zharko

Aktif Üye
JailbreakTR
Apple Arcade İndirdigim Oyunu İpa Olarak Çıkartıp farklı bir arkadaşıma Yüklemek istiyorum Bu Mümkün mü ?

O zaman paylaşımda mümkün olurdu ama hiç arcade oyun paylaşanı görmedim ben olmuyormu acaba hem ipa dosyasını nasıl alacaksın oyunun

Arcade oyunları sürekli ağ bağlantısı ile eşitleme yapıyor oynamanız mümkün olmayabilir.

Tlf jailbreakli ise Ext3nder ile rebuild ipa yapılabiliyor sanırım. Ext3nder ayarlarında show user applications seçeneğini enable yapıp Kurulu olan seçeneğinde oyuna tıklayıp Rebuld To ipa ile yeni ipa oluşturulabilmesi lazım

Ben indirip oynadım oceanhorn 2 oyununu,eğer ipasını bulursanız oynayabilirsiniz bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Crackerxı+ ile full ipa dosyasını arkadaşıma gönderdiğim zaman o yükleyemiyor ama onun satın aldığı uygulamayı kendisi bana ipa olarak yolladığında appsync unifend ile filezilla kullanarak yükleyebiliyorum nerede sorun var?

Crackerxı+ ile full ipa dosyasını arkadaşıma gönderdiğim zaman o yükleyemiyor ama onun satın aldığı uygulamayı kendisi bana ipa olarak yolladığında appsync unifend ile filezilla kullanarak yükleyebiliyorum nerede sorun var?

Arcade oyunları yüklenmeye çalışırken sunucu bazlı doğrulama yapıyor olabilir.

Tlf jailbreakli ise Ext3nder ile rebuild ipa yapılabiliyor sanırım. Ext3nder ayarlarında show user applications seçeneğini enable yapıp Kurulu olan seçeneğinde oyuna tıklayıp Rebuld To ipa ile yeni ipa oluşturulabilmesi lazım

denedim hocam çıkmıyor kurulu olanlar sekmesinde hiçbirşey :(

Geri