Tweak AppColorBadges

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Selam arkdaşlar ,
Bu tweak ile kırmızı renkli uygulama bildirim rozetlerini uygulamanın renginde görünmesin sağlayabilrisiniz.

İos11 ile uyumludur.

Repo :

WhatsApp Image 2018-02-28 at 01.48.23.jpeg 1519772350235.png

Heryere cevap yazıyorum ama maalesef benim yüklediğim hiçbir tweak ayarlarda görünmüyor ve aslında tweakler çakışmıyorda. Şimdi bu tweaki de yükledim. Buda çalışmadı. Prefrenceloaderi de rpetriden güncelledin yine aynı

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir de eclipsex i yükleyip dener misiniz? gmoran.me/repo adresinden

Heryere cevap yazıyorum ama maalesef benim yüklediğim hiçbir tweak ayarlarda görünmüyor ve aslında tweakler çakışmıyorda. Şimdi bu tweaki de yükledim. Buda çalışmadı. Prefrenceloaderi de rpetriden güncelledin yine aynı

Aynı sorun bende var anemone sende hata veriyormu

Anemone için rocketbottstrap 1.0.6 kurmanız lazım.
Repo: rpetri.ch/repo

Şimdi hallettim. Cihazdan electra sildim Tekrar jb yaptım düzeldi. Teşekkür ederim

32572C82-FFC8-49A2-9FDB-F676066DEF42.png

hocam böyle bir hata verdi bende :S ne yapmam lazım

Son düzenleme:
Reponuzu inceliyorumda tweaklar bir bir güncelleniyor. Bu tweakları siz mi güncelliyorsunuz yoksa güncel tweakı bulup reponuza mı ekliyorsunuz ? Eğer siz güncelleyebiliyorsanız size zahmet NGXPlay tweakını günceller misiniz :ladiesman:

Reponuzu inceliyorumda tweaklar bir bir güncelleniyor. Bu tweakları siz mi güncelliyorsunuz yoksa güncel tweakı bulup reponuza mı ekliyorsunuz ? Eğer siz güncelleyebiliyorsanız size zahmet NGXPlay tweakını günceller misiniz :ladiesman:
Eklediğimiz tweaklerin bir çoğu önceden sitemizde paylaşmıştık. Tweakler zaten uyumluydu biz cydiadan yüklenebilir hale getiriyoruz. NGXPlay tweakının geliştiricisinin güncellemesi gerekiyor

Eklediğimiz tweaklerin bir çoğu önceden sitemizde paylaşmıştık. Tweakler zaten uyumluydu biz cydiadan yüklenebilir hale getiriyoruz. NGXPlay tweakının geliştiricisinin güncellemesi gerekiyor
Teşekkürler hocam, bu ne hızlı cevap bu nasıl hizmet ? Teşekkürler

Spotilife birde uygulama içi satın alma
Reponuzda varmı acaba bulamadim da

Geri