Aynı sorun bende var anemone sende hata veriyormuHeryere cevap yazıyorum ama maalesef benim yüklediğim hiçbir tweak ayarlarda görünmüyor ve aslında tweakler çakışmıyorda. Şimdi bu tweaki de yükledim. Buda çalışmadı. Prefrenceloaderi de rpetriden güncelledin yine aynı
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir de eclipsex i yükleyip dener misiniz? gmoran.me/repo adresinden
Anemone hata veriyormuMaalesef sonuç aynı.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O dediğini 20 defa yaptımAnemone için rocketbottstrap 1.0.6 kurmanız lazım.
Repo: rpetri.ch/repo
İlginç bende sıkıntı yok tema bile kurdum sağlam. Gelişme olursa bilgilendiririz biraz bekleyinO dediğini 20 defa yaptım
Coolstar saurik’in reposunu engelledi.
Eklediğimiz tweaklerin bir çoğu önceden sitemizde paylaşmıştık. Tweakler zaten uyumluydu biz cydiadan yüklenebilir hale getiriyoruz. NGXPlay tweakının geliştiricisinin güncellemesi gerekiyorReponuzu inceliyorumda tweaklar bir bir güncelleniyor. Bu tweakları siz mi güncelliyorsunuz yoksa güncel tweakı bulup reponuza mı ekliyorsunuz ? Eğer siz güncelleyebiliyorsanız size zahmet NGXPlay tweakını günceller misiniz :ladiesman:
Teşekkürler hocam, bu ne hızlı cevap bu nasıl hizmet ? TeşekkürlerEklediğimiz tweaklerin bir çoğu önceden sitemizde paylaşmıştık. Tweakler zaten uyumluydu biz cydiadan yüklenebilir hale getiriyoruz. NGXPlay tweakının geliştiricisinin güncellemesi gerekiyor
Elimizden gelen neyse hocam:)Teşekkürler hocam, bu ne hızlı cevap bu nasıl hizmet ? Teşekkürler