AppCake Silinmiyor

Kontrol

Aktif Üye
JailbreakTR
AppCake cydia da görünmüyor bu yüzden de silemiyorum. Güncelleme yapcak hafıza kalmadığı için de silip yeniden yükleyeceğim ama nasıl? @daRkneSs
IMG_1795.PNG

cydown yüklü sanırım..Onu kaldırıp yada devre dışı bırakıp deneyebilir misiniz?

Cydown kurulu hocam doğrudur. Cydown kurulu değilken de bu sorun vardı çünkü uygulama menüde olup, Cydia da görünmüyordu. Tekrar denedim ama maalesef.. Galiba agp komutuyla terminalden uygulamayı silmemiz gerekiyor.
IMG_1796.PNG

sanırım kurulu görmüyor cydia.. Kurup silmeyi denyebilir misin?

Denedim, cihaz 16GB olduğu için hafıza sıkıntısı var. Kurulu tweakleri de kullanıyorum. Amacım uygulamayı silip hafıza sorunu yaşamadan güncellemek..

sadece bu uygulamanın hafıza sorunu yaşatacağını sanmıyorum. diğer uygulama, fotoğraf vb. şeylere bakmanız lazım. Bu uygulamanın toplam boyutu 10mb etmiyor.

Sorun cihaz hafızasında değil ki hocam, Cydianın hafızası az..

10.2.1 sürüm. Stashing kuracağım onun içine yer yok😄 Neyse tweak silip deneyeceğim mecburen.

Kurulacak stashing tweaki 3.7 MB görünüyordu, anemone 8mb.
Anemone sildim ama hala aynı şekilde cihazda yer yok diyor. Üstelik Cydia içinde %3 kalan hafıza %1 oldu. Artması gereken durumda nasıl azaldı anlamıyorum. Kafam attı valla birşey ters oluyor ama ne?
[automerge]1522349156[/automerge]
Hemen hemen tüm tweakleri sildim sonunda stashing kuruldu. Şimdi tek sorun kaldın AppCake güncellenecek mi? Deneyip yazacağım.

Son düzenleme:
@Kontrol
AppCake güncellemen için önce var olan AppCake'i silmen gerekiyor

JailbreakTR

AppCake Cydia üzerinden görünmüyordu ama güncelleyebildim. Konu çözülmüştür.
Sorun Cydia hafızasının az olmasıymış.

Geri