Appcake İnen Uygulamalar Açılmıyor

euphrates

Aktif Üye
JailbreakTR
iphone 6 plus ile appcake den indirdiğim appler kuruluyor ama çalışmıyor. sizde de aynı mı bir şeyi mi atlıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Appsync yüklümü?

appsync unfined yüklü

Uygulama da sorun olabilir o zaman appcake yükle olmadığı için deneyemiyorum deneyen biri çıkıp cevap vermesini bekle

alternatif uygulama var mı? cydia da

Uygulamadan uygulamaya değişiyor bazılarını yüklüyor bazılarında yüklenmiyor.
Hatta bazılarında d yüklüyor uygulamaya tıklayınca atıyor.

@euphrates Appcake de uygulamaların tamamı doğru şekilde kırılmamış ya da kontrol edilmemiş oluyor. Ama kontrol edilmişleri bulabilirsiniz. Appcake'in pc sayfasında indirmek istediğiniz uygulamayı bulun ve versiyonlarına bakın. Yanlarında bir onay tiki olacaktır. O versiyonu telefonunuza indirin. Büyük olasılıkla çalışacaktır.

Alternatif olarak safari plus tweaki indir istediğin xx iphonecake diye arat ordan indir reprovision ile kur

@euphrates Appcake de uygulamaların tamamı doğru şekilde kırılmamış ya da kontrol edilmemiş oluyor. Ama kontrol edilmişleri bulabilirsiniz. Appcake'in pc sayfasında indirmek istediğiniz uygulamayı bulun ve versiyonlarına bakın. Yanlarında bir onay tiki olacaktır. O versiyonu telefonunuza indirin. Büyük olasılıkla çalışacaktır.

evdeki diğer telde uygulama çalışıyor. bunda sıkıntı çıktı

Evdeki diğer telefonun sürümü nedir? Arkadaşların dediği gibi uygulamadan atıyorsa, yüklediğin uygulama uyumsuzdur. 32-bit uygulamalar iOS 11'den itibaren yüklenmiyor, bu da bir sebep. iOS 10 üzerinde çoğu çalışıyor fakat iOS 11-12 için deneyerek görmelisin.
Not: Yüklenen uygulamaların telefondan telefona değişiklik göstereceğini belirtmek isterim. Belki çıkarılan IPA dosyası, şu an yüklediğin telefona uyumsuzdur.

electra ile jb yaptığım iphone 6 plusa semistore yaparak uncover jb yaptım. aynı telefonda appcake ile kurup kullandığım programı yine aynı telefonla appcakeden indirip kuramıyorum

Appsync kurulu ise indirdiğiniz ipayı Filza ile kurup deneyiniz.

sorun kökten çözüldü. elmada kaldım. gitti 11.3 gitti jb

Geri