Neler yeni

Çözüldü App Store atma

Srokanca

Aktif Üye
JailbreakTR
Ah şu sorunlar...
Son 1 haftadır App storeden indirme yapamıyorum herhangi bir uygulamayı indire tıklayınca app storeden atıyor ve parmak izi okutup indirme başlatıyor , ana ekrana gelen indirmek istediğim uygulama inmiyor.
Bunun yanında bazı uygulamalar örneğin spotify açtığımda ilk seferde açmıyor kapatıp açmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum

Ah şu sorunlar...
Son 1 haftadır App storeden indirme yapamıyorum herhangi bir uygulamayı indire tıklayınca app storeden atıyor ve parmak izi okutup indirme başlatıyor , ana ekrana gelen indirmek istediğim uygulama inmiyor.
Bunun yanında bazı uygulamalar örneğin spotify açtığımda ilk seferde açmıyor kapatıp açmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Aynı sorun bende de mevcut.uygulama indirirken atıyor ve kapanıyor

Ah şu sorunlar...

Tavsiyem restore edip temiz bir kurulum ile tekrar jb yapın. Çünkü sorunlar üst üste bindikçe düzeltmek yerine sistemi sıfırlamak en iyisidir.

aynı sorun bendede mevcut. yeni bir tweak falan kurmadım .sadece sileo beta nın zorunlu güncelemesini yapınca bu sorun oluştu.
apt1.7 strict(lib) te yeniden kuruluyor bu güncelleme ile.
bu sileodan kurtulmanın bir yolu yokmudur :/

aynı sorun bendede mevcut. yeni bir tweak falan kurmadım .sadece sileo beta nın zorunlu güncelemesini yapınca bu sorun oluştu.
apt1.7 strict(lib) te yeniden kuruluyor bu güncelleme ile.
bu sileodan kurtulmanın bir yolu yokmudur :/

İos 12 de, Electra jb de sileo sabit kurulum olarak kalacak. Cydia kalkacak.
Cydown ile güncellemenin sürümünü düşürmeyi deneyebilirsin ve gelen güncellemeyi yapma.

Ah şu sorunlar...
İCleanerdan buraya bakın. sizde bu işaretlediğim uygulama yüklüyse filza ile kaldırın. Bende de aynı sorun vardı düzeldi bu şekilde
11113

Aynen arkadaşların dediği gibi iCleaner dan tweakleri tek tek kapatarak denedim. İcatnew denilen şey Cydia da görünmüyor zaten. Malware dosyasıymış sanırım. Silince problem olmuyor aksine problem düzeliyor😁
Filzada dosyanın yeri: library/ mobile subsrate/ dynamic library

Tamamını kapattığımda da aynı problem devam ediyor. Hatta cihazı yeniden başlatıp JB aktif etmeden denediğimde, sorun aynı
Jailbreak yokken de devam ediyorsa onu bilemiyorum maalesef. Rollectra ile temiz kurulum falan yapılabilir belki

icatnew devre dışı bırakmak bende de işe yaradı teşekkürler.
Filza konumu
library/ mobile subsrate/ dynamic library

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Geri