App store - ücretli app ücretsiz

muhammeddoqan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
App storede bulunan Ücretli bir uygulamayı Ücretsiz indirebilecrgim bir yöntem varmı bilgisayarım yok öncelikle appcake denedim olmuyor stabil çalısan ğüzel bir yöntem varsa yardımcı olabilecek bir arkadasım çok memnun olurum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

App storede bulunan Ücretli bir uygulamayı Ücretsiz indirebilecrgim bir yöntem varmı bilgisayarım yok öncelikle appcake denedim olmuyor stabil çalısan ğüzel bir yöntem varsa yardımcı olabilecek bir arkadasım çok memnun olurum

Konu ismini Konu Açma Kurallarına göre düzenleyiniz.

Appcake olması lazım pek önerilmesede hemen hemen tek yöntem gibi görülüyo şu sıralar appsync dan kaynaklı bir sorunun olabilir appcakede ne gibi bi hata alıyosun

Appcake olması lazım pek önerilmesede hemen hemen tek yöntem gibi görülüyo şu sıralar appsync dan kaynaklı bir sorunun olabilir appcakede ne gibi bi hata alıyosun

Normalde indirmesi gerekiyor burdanda indiremiyorum malesef

IMG_0793.jpg
4f8777e80344f325c007fd1747435e0c.jpg
a0eeadafdb0247e8577733ce9e017cd0.jpg

İki yöntem vardır birisi .ipa olarak internette programı bulup (genelde iphone cake / iosgods non-jailbroken) cydia impactor (pc) yada ReProvision (ios) cihaza imzalar kurarsın (ios 12'de bunu kapattılar sanırıüm) Diğer yöntem ise ignition / iosgods app / tutuapp gibi developer hesabı imzalı içerik sağlaıcı sitelerden bulup kurabilirsin. Yukarıda dediğin gibi nadiren bug oluyor ama userscloud genelde sorunsuz. Sen yapamazsan bana mesaj at ben indirip dropbox'a yada mega'ya yükler sana paylaşırım

Geri