Neler yeni

Tweak Aperturize

Sadece çift kameralı iPhone larda çalışıyor bilginize. Android de Google Camera portlayıp harika portler çekebiliyorduk. Keşke iPhone’da da böyle bir imkanınız olsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cift kamera olmayan telefonlarda en iyisi instagramda kamerayi acin odak modunu secin ve portre cekmenin tadina varin. :).

Selam arkadaşlar. Portre moduna derinlik kontrolü ekleyen tweak uzun zamandır arıyordum. Aperturize tweak tam biçilmiş kaftandı. Fakat onu da parayla dahi olsa kuramadım, malum PayPal sorunu. Forumda bir arkadaş sağolsun kendi de ayni konuda benim gibi muzdarip miş, bir repoda benzer bir tweak önerdi ve ben onu kullanıyorum çok memnununun. Repo da sadece o tweak var. “jbrownllama.yourepo.com” Güle güle kullanın. Regaip gecemiz mübarek olsun.

Alternatif iyidir her zaman ama PayPal ile sorun yok. Daha dün 4 tweak aldım ki cihazımda 9 tane paralı tweak var.

Ben de paralı aldım
Tavsiye ederim

İphone 7 plus 12.1.2 de çalışmıyor bilginiz varmı?

çalışıyor sorun yok
7760d4dab3e9513fe3c035ee5193af9f.jpg

Satın almak lazım. Ayrıca portre modunda görünüyor normal fotoğraf çekiminde değil. Reposunda PayPal aracılığıyla

Su sekilde oluyor portre modunda fotograf cektikten sonra fotograf duzenlemeye girince ayarlayabiliyorsunuz

Ekli dosyalar

• A810713D-2423-417A-81A4-8E055B6D8682.jpeg
    A810713D-2423-417A-81A4-8E055B6D8682.jpeg
    199.5 KB · Görüntüleme: 49
Packixden tweak satın alma işlemini nasıl yapıyorum PayPal ödeme sayfasına nasıl atıyor anlayamadım mantığını

Geri