U ugur010 Kayıtlı Üye JailbreakTR 14 Ara 2019 #1 Merhabalar yükledim fakat telefon kapanıp açılıyor portreye girince cihaz restart çekiyor şuan cydia da pasif durumda. Cihaz 7plus Sürüm 13.2.3
Merhabalar yükledim fakat telefon kapanıp açılıyor portreye girince cihaz restart çekiyor şuan cydia da pasif durumda.
U ugur010 Kayıtlı Üye JailbreakTR 14 Ara 2019 #3 yusuf.ozgul: Kapanıp açıldıysa yeniden jailbreak yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla ... evet biliyorum ama cihaz halen portre modunda donuyor Apertureze tweak'ından sonra.
yusuf.ozgul: Kapanıp açıldıysa yeniden jailbreak yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla ... evet biliyorum ama cihaz halen portre modunda donuyor Apertureze tweak'ından sonra.
yusuf_ Yetkili Administrator 14 Ara 2019 #4 ugur010: evet biliyorum ama cihaz halen portre modunda donuyor Apertureze tweak'ından sonra. Genişletmek için tıkla ... Tweak çalışmıyordur, cydia'dan kaldırın. Uyumlu olduğundan emin olun.
ugur010: evet biliyorum ama cihaz halen portre modunda donuyor Apertureze tweak'ından sonra. Genişletmek için tıkla ... Tweak çalışmıyordur, cydia'dan kaldırın. Uyumlu olduğundan emin olun.
Blackcodetech Yetkili Moderatör 15 Ara 2019 #5 7 plus iOS 13.3 te çalışıyor orjinal reposundan satın aldığınızdan emin misiniz? Herhangi bir donma veya kameradan atma durumu yok
7 plus iOS 13.3 te çalışıyor orjinal reposundan satın aldığınızdan emin misiniz? Herhangi bir donma veya kameradan atma durumu yok