P pay2play Aktif Üye JailbreakTR 28 Şub 2021 #1 Bu sitede paylaşılmıştı 2019 yılında, iOS 14 destekler mi revoke işini bitirmek için. Uncover iOS 14.1 iPhone 11 kullanıyorum
Bu sitede paylaşılmıştı 2019 yılında, iOS 14 destekler mi revoke işini bitirmek için. Uncover iOS 14.1 iPhone 11 kullanıyorum
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 28 Şub 2021 #3 Dostum o tweakin ne işe yaradığını biliyorsun değil mi? Sadece dışardan yüklenen uygulamaya ayarlardan girip özellikle güven dememek için var. Yoksa imza süresini falan uzatmıyor yani...
Dostum o tweakin ne işe yaradığını biliyorsun değil mi? Sadece dışardan yüklenen uygulamaya ayarlardan girip özellikle güven dememek için var. Yoksa imza süresini falan uzatmıyor yani...
bbthns Aktif Üye JailbreakTR 28 Şub 2021 #4 Se7Touch: Dostum o tweakin ne işe yaradığını biliyorsun değil mi? Sadece dışardan yüklenen uygulamaya ayarlardan girip özellikle güven dememek için var. Yoksa imza süresini falan uzatmıyor yani... Genişletmek için tıkla ... Appsync unified aynı görevi görüyor mu?
Se7Touch: Dostum o tweakin ne işe yaradığını biliyorsun değil mi? Sadece dışardan yüklenen uygulamaya ayarlardan girip özellikle güven dememek için var. Yoksa imza süresini falan uzatmıyor yani... Genişletmek için tıkla ... Appsync unified aynı görevi görüyor mu?
Blackcodetech Yetkili Moderatör 28 Şub 2021 #5 bbthns: Appsync unified aynı görevi görüyor mu? Genişletmek için tıkla ... Jailbreak aracı için işe yaramaz
bbthns: Appsync unified aynı görevi görüyor mu? Genişletmek için tıkla ... Jailbreak aracı için işe yaramaz
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 28 Şub 2021 #6 bbthns: Appsync unified aynı görevi görüyor mu? Genişletmek için tıkla ... Dışardan yüklenen imzasız ipaların çalıştırılması için o dostum..
bbthns: Appsync unified aynı görevi görüyor mu? Genişletmek için tıkla ... Dışardan yüklenen imzasız ipaların çalıştırılması için o dostum..
bbthns Aktif Üye JailbreakTR 28 Şub 2021 #7 Blackcodetech: Jailbreak aracı için işe yaramaz Genişletmek için tıkla ... Tamam zaten diğer .ipa dosyaları için soruyorum, onlarda revoke sorunu yaşatmıyorsa süper.
Blackcodetech: Jailbreak aracı için işe yaramaz Genişletmek için tıkla ... Tamam zaten diğer .ipa dosyaları için soruyorum, onlarda revoke sorunu yaşatmıyorsa süper.
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 28 Şub 2021 #8 bbthns: Tamam zaten diğer .ipa dosyaları için soruyorum, onlarda revoke sorunu yaşatmıyorsa süper. Genişletmek için tıkla ... Se7Touch: Dışardan yüklenen imzasız ipaların çalıştırılması için o dostum.. Genişletmek için tıkla ... Zaten bir tweak olması hasebiyle cihazda JB yokken çalışmayacak dostum, revoke sorununu çözmenin tek yolu developer imzalı ipa kullanmaktır.
bbthns: Tamam zaten diğer .ipa dosyaları için soruyorum, onlarda revoke sorunu yaşatmıyorsa süper. Genişletmek için tıkla ... Se7Touch: Dışardan yüklenen imzasız ipaların çalıştırılması için o dostum.. Genişletmek için tıkla ... Zaten bir tweak olması hasebiyle cihazda JB yokken çalışmayacak dostum, revoke sorununu çözmenin tek yolu developer imzalı ipa kullanmaktır.