Neler yeni

[Anlatım] iOS 11'de to.panga Jailbreak'ı Kaldırma

• Konu Sahibi Konu Sahibi oguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende to.panga yüklemeye çalıştım cydia gelmedi liberios ile cydia geldi sonrasında electra yükledim bende sikinti olurmu bu işlemi uygulamam gereklimi?
Electra cydialı versiyon gelince yüklemeye çalış zaten o topangayı farkedecek şekilde tasarlanacak topanga varsa yüklemeyecek
Liberiosa gelince electrada ayrıca liberios varsa bunu farketme ve onu kaldırma özelliğide olcak o yüzden sorun yok

Pc olmadan nasıl silerim TO.panga cydia

Filza jailed ve MTerminal jailed yükleyip komut ile silebilirsiniz. Tutuapp gibi yerlerde bulabilirsiniz. Ama yine de en iyisi bilgisayar kullanmanız, bu siteler fazla güvenli değiller.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Video varsa eklersin ben kafam almadı yoksada bir video çekermisin

To.panga ipa dosyasını buldum.

Cydia impactor ile cihaza yükleyip “tap to remove to.panga” dedim silindi sanırım. İşlem sonrasında cydia ikonu bu hali aldı

482b1a8eb3e56c468f071205134bf556.jpg
624701c90cd1ad3018d5f28fac41b2ea.jpg
1c357cc3c2536b315dba234f6e80630b.jpg

Yaptım o da silindi, teşekkürler

Cydia impactor ile nasıl yükleniyor linki varmı yada anlatırmısın bende silecemde

Cydia impactor ile nasıl yükleniyor linki varmı yada anlatırmısın bende silecemde
Telefonu bilgisayara bağlıyorsun. Linkte ki ipa yı impactora sürüklüyorsun apple id ve şifreni giriyorsun(iki adımlı doğrulama varsa kapat) cihaza yükleniyor ordan tap to remove var tıkla sonra restart yap işlem tamamdır

Tmm saol denicem sürümden olmam inşallah

Telefonu bilgisayara bağlıyorsun. Linkte ki ipa yı impactora sürüklüyorsun apple id ve şifreni giriyorsun(iki adımlı doğrulama varsa kapat) cihaza yükleniyor ordan tap to remove var tıkla sonra restart yap işlem tamamdır
dediğini yaptım silinmedi hiç bişe

dediğini yaptım silinmedi hiç bişe[/QBu şekil kal
CevaplaB587AA1D-F321-43AC-9349-70EC164C38D5.pngB587AA1D-F321-43AC-9349-70EC164C38D5.png

sorun halletim herkese tşkler sildimdim sonunda

her yolu denedim ama electra rc 1.2 kurmaya çalışınca error topanga hatası veriyor bence topanga kuranlar güncelleme geldiğinde bu hatayı alacaklar

bekle kardeş official rc çıksın o sızdırılan sürümü yükleme. Topangayı kurduğunu electra görürse kurmaz

çıktığı zamanda kurmayacak neticede ha şimdi ha ozaman yine aynı sorunla karşılaşacağız

bu ekran kalıyorum hep bütün herşeyi denedim nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bütün anlatımları yaptım ama sonuç hep bu

Ekli dosyalar

• IMG_0493 (1).PNG
    IMG_0493 (1).PNG
    2.5 MB · Görüntüleme: 8
Fizla sil yeniden yükle bir öyle dene

---- ----

Fizla yükle ama

Son düzenleme:
başka forumlardan kurup tweak yükleyenler var gayet stabi bir şekilde tweakler çalışıyormuş

---- ----

Fizla sil yeniden yükle bir öyle dene

---- ----

Fizla yükle ama

yüklüyorum ama çalışmıyor cihazı kapatıyor

Son düzenleme:
şimdi deniyorum

denedim Error:topanga demekte bu ve ben topanga ile cydia yı yüklemedim liberios ile

---- ----

bu araç boş

Geri